12 میلیارد تومان
چمستان
مشاهده ویلاچمستان یکی از زیباترین مناطق خوش آب و هوای شمال کشور میباشد و جزء شهرهای سرسبز استان مازندران محسوب میشود. رشد قیمت ملک و ویلا در این منطقه بسیار چشمگیر بوده و به دلیل تقاضای روزافزون سرمایهگذاران برای خرید ملک در آن هنوز هم جای رشد و پیشرفت دارد. پس از خرید زمین اکنون زمان آن است که مراحل ساخت زمین و اخذ مجوز و سایر مراحل مربوط به پیمانکاری ملک پیگیری گردد.
پس نیاز به یک مهندس ناظر حرفهای و آشنا به منطقه است تا مراحل کار شما را به راحتی و سریعترین زمان ممکن پیش ببرد. بدین ترتیب با انتخاب یک پیمانکار باتجربه و قابل اعتماد میتوانید از راه دور بر ساخت ویلای خود نظارت کرده و از دردسرهای ممکن دور بمانید. نظارت بر کار ساخت ویلا توسط افراد غیربومی در چمستان نیازمند صرف وقت و هزینههای زیادی است.
علاوه بر این نظارت بر مراحل ساخت ویلا کار کاملا تخصصی است و باید توسط پیمانکارانی که در این زمینه مهارت کافی دارند انجام شود. اما از طرفی دیگر انتخاب فرد قابل اعتمادی که به عنوان پیمانکار پروژه بر تمامی مراحل ساخت ویلا نظارت داشته باشد و از متریال جدید جهت ساخت ویلا استفاده کند کمی دشوار به نظر میرسد. در ادامه مطلب قصد داریم از طریق اول خونه سرمایهگذاران را جهت انتخاب یک پیمانکار با تجربه و مناسب یاری کنیم.
پیمانکاران برای ساخت ویلا در منطقه چمستان لازم است در مرحله اول با تمامی مناطق این شهر آشنایی کامل داشته باشند و به تمامی مراحل ساخت ویلا مسلط باشند تا از این طریق بتوانند با نظارتی دقیق و کامل، ساختمانی شیک و بدون کوچکترین ایراد و نقصی به مالکین تحویل دهند. بسیاری از قسمتهای ساختمان مانند تاسیسات شامل لوله کشی آب، برق، گاز و غیره در حین ساخت توسط افراد عادی قابل نظارت نیستند و در این مراحل اگر کوچکترین اشتباهی توسط استادکار رخ دهد زمانی متوجه این موضوع خواهید شد که پروژه ساخت ویلا به اتمام رسیده است و خسارتهای هنگفت وارد شده موجب دلسردی شما خواهد شد.
از اینرو اگر حتی بهترین متریال و مصالح ساختمانی را برای ساخت ویلا به کار ببرید مراحل اجرایی کار باید توسط پیمانکار بادقت و حرفهای انجام شود و بتواند میزان اشتباهات ناشی از عوامل مختلف در حین مراحل اجرایی را به صفر برساند و از بروز مشکلات و هزینههای اضافی پیشگیری کند.
یک پیمانکار حرفهای برای این که بتواند بر تمامی مراحل ساخت پروژه نظارت دقیق داشته باشد از تمامی مراحل پیشرفت پروژه به صورت جداگانه گزارش تصویری تهیه میکند و به صورت روزانه به دفتر مرکزی تحویل میدهد. این گزارشات به صورت آرشیو مراحل ساخت طبقه بندی میشوند و شامل اطلاعات کامل پروژه که در برگیرنده نوع متریال، نام پیمانکار اجرایی و تاریخ اجرای پروژه به همراه تصویر میباشد.
مراحل ساخت ویلا در چمستان باید توسط پیمانکار پروژه به طور کامل و دقیق مشخص شود سپس توسط استادکاران به مرحله اجرایی برسد. در واقع پیمانکاران باید به اموری مانند گچکاری، بنایی، لوله کشی آب و غیره آشنایی کامل داشته باشند تا در صورت نیاز بتوانند از ایجاد خسارتهای هنگفتی که ممکن است بر اثر اشتباهات اجرایی صورت گیرد پیشگیری کنند.
در صورتیکه پیمانکار پروژه ساخت ویلا در چمستان با مصالح و متریالهای جدید آشنایی کافی نداشته باشد در نتیجه سپردن ساخت ویلا به این پیمانکار موجب ساخت ویلایی با سبک قدیمی خواهد شد که با سلیقه امروزی سازگاری ندارد.
بیشتر بخوانید: ساخت ویلا در محمودآباد | کجا بسازم | با چقدر پول ویلا بسازم؟
یک پیمانکار کاربلد باید دارای یک تیم متخصص و باتجربه باشد و از استادکاران حرفهای برای تمامی مراحل اجرایی ساخت ویلا در چمستان استفاده کند تا در کمترین زمان و با مناسبترین هزینه مراحل ساخت پروژه ویلا را به پایان برساند و به نتیجه مطلوب برسد.
در صورتیکه پیمانکار پروژه ساختمانی قابل اعتماد باشد و امانتدار خوبی باشد تا با وجدانکاری از ساختمان شما محافظت میکند و از ایجاد هزینههای اضافی پیشگیریمیکند.
سبکهای متفاوتی برای ساخت ویلا در چمستان وجود دارد که هریک از آنها دارای ویژگیهای منحصر به فردی است. انتخاب سبک ویلا به منظور طراحی نمای ظاهری و بخشهای مختلف داخلی ویلا توسط مالکین پروژه صورت میگیرد. برای انتخاب سبک مناسب جهت ساخت ویلای شیک و مدرن بهتر است از طراحان دکوراسیون داخلی و طراحان فضای سبز که در این زمینه مهارت کافی دارند کمک بگیرید. در ادامه به معرفی انواع سبک طراحی ویلا در چمستان و توضیحات مفیدی در ارتباط با هریک میپردازیم.
بیشتر بخوانید: خرید کابینت با قیمت مناسب در چمستان
در سبک مدرن برای طراحی بخشهای مختلف ویلا از اشکال هندسی و طرحهای مکعبی شکل استفاده میشود که موجب ایجاد فضایی زیباتر در ویلا میشود. در ویلاهایی که با سبک مدرن طراحی میشوند تقارن اهمیت چندانی ندارد بلکه انسجام و نظم حاکم بر بخشهای مختلف است که حائز اهمیت میباشد.
مصالح پرکاربرد در سبک مدرن شامل چوب، سنگ و شیشه است. استفاده از سنگهای زیبای تزئینی با رنگهای روشن به منظور طراحی کف پارکینگ ویلای مدرن بسیار پرکاربرد میباشد. بهکارگیری پنجرههای تمام قد شیشهای در طراحی دکوراسیون داخلی سالن پذیرایی ویلای مدرن نمایی زیباتر را به وجود میآورد و از بارزترین مشخصههای سبک مدرن است. استفاده از نردههای چوبی در بخشهایی از محوطه و فضای درونی ویلای مدرن فضا را گرم و دلنشین میکند.
نمای ظاهری ویلاهایی که به سبک کلاسیک در چمستان ساخته میشوند با استفاده از سنگهای تزئینی گرانقیمت طراحی شدهاند. در واقع در سبک کلاسیک ویلا استفاده از وسایل تزئینی گرانقیمت که با ماهیت کلاسیک همخوانی داشته باشد در بخشهای داخلی که شامل فضای نشیمن، اتاق خوابها و سرویس بهداشتی میباشد رواج دارد. نورپردازی ویلای چمستان به سبک کلاسیک دربرگیرنده نورهای افقی و عمودی در بخشهایی از محوطه سازی ویلا و فضای بیرونی آن میباشد که طراحان دکوراسیون داخلی با در نظر گرفتن شمالی یا جنوبی بودن ویلا و نظر شخصی ساکنین ویلا برای قسمتهای مختلف محوطه ویلا به طور جداگانه نورپردازی مناسب را انجام میدهند.
ویلاهایی که در چمستان با به کارگیری سبک لاکچری ساخته میشوند به دلیل استفاده از متریال و مصالح گران قیمت در بخشهای داخلی و بیرونی آنها با قیمت بالاتری به فروش میرسند. در واقع هزینه تمام شده ساخت ویلا در چمستان با سبک لاکچری نسبت به سبکهای دیگر بیشتر است. ویلاهای لاکچری چمستان دارای تمامی امکانات رفاهی و تفریحی مانند سونا و جکوزی و استخر میباشند.
بیشتر بخوانید: مراحل ساخت ویلا در شمال طبق اصول مهندسی
نقشه ویلاهایی که با سبک مدیترانهای ساخته میشوند به صورت مستطیل شکل است و سقفهای ویلا به صورت شیبدار و از جنس سفال طراحی میشوند. بکارگیری درب و پنجرههای بزرگ و قوسی شکل در این سبک از ویلاهای چمستان دیده میشود. در سبک مدیترانهای از رنگ سفید و رنگهای نزدیک به رنگ طبیعت برای طراحی محوطه ویلا و بخشهای داخلی آن استفاده میشود.
این سبک از طراحی برای ویلاهایی کاربرد دارد که در کنار یکدیگر ساخته شدهاند و دارای دیوار مشترک هستند. در واقع سبک شهری برای طراحی ویلاهایی مورد استفاده قرار میگیرد که حریم مشخصی بین ویلاها وجود ندارد. به عنوان مثال ویلاهای شهرکی نمونهای بارز از ویلاهایی هستند که با سبک طراحی شهری ساخته شدهاند و با قیمتهای پایینتری به فروش میرسند.
استفاده از سبک ترکیهای نسبت به سبکهای دیگر طراحی و ساخت ویلا در چمستان کمتر مورد استفاده قرار میگیرد. در سبک ترکیهای استفاده از رنگ قرمز رواج دارد و سقفهای ویلاها به صورت بلند و شیبدار طراحی میشوند. بکارگیری سبک مناسب ویلا با در نظر گرفتن اقلیم منطقه و سلیقه فردی انجام میشود. انتخاب نوع سبک طراحی ویلا و متریالهایی که با ماهیت ویلا انطباق داشته باشند از مهمترین عوامل تاثیرگذار در افزایش یا کاهش هزینههای ساخت ویلا میباشد.
اولین مرحله پس از خرید زمین در چمستان این است که مالکین، زمین مربوطه را جهت نقشه برداری و تهیه پلان به مهندسین عمران و معماری بسپارند. پس از مرحله بازدید از زمین و ارائه طرح پیشنهادی توسط مهندسین مربوطه به کارفرما و تایید وی، مرحله اجرایی ساخت ویلا آغاز میشود.
در اولین مرحله اجرایی پروژه ساخت ویلا در چمستان، مهندس عمران از یک لودر به منظور گودبرداری و برداشت خاک به میزان تعیین شده استفاده میکند.
برای اینکه پی ویلا از ابتدا باکیفیت ساخته شود نیاز است برای قالب بندی ویلا از بلوکهای مرغوب استفاده شود.
اسکلتکار با آرماتوربند پروژه با در نظر گرفتن نقشه محاسباتی، فرآیند اسکلتکاری ویلا را انجام میدهد.
در این مرحله اسکلتکار زیر نظر مهندس عمران اسکلتهای اجرا شده در مرحله قبلی را بتن ریزی میکند.
در این مرحله اجرایی پروژه ویلا، کارگران با استفاده از آجر و بلوک بین اسکلت و ستونهای ویلا را تکمیل میکنند. در مرحله اجرایی سفتکاری ویلا، فرآیند دیوارچینی و تقسیمبندی بخشهای داخلی ویلا که شامل اتاق خواب، پذیرایی، سرویس بهداشتی و غیره میباشد انجام میشود.
پس از مرحله دیوارچینی و سفتکاری در این مرحله مطابق با پلان تهیه شده توسط مهندس ناظر پروژه، فرآیند سربندی ساختمان به وسیله جوشکار انجام میگیرد و با توجه به سلیقه کارفرما و شرایط آب وهوایی منطقه چمستان سقف پیشنهادی میتواند داری شکستگیهای زیاد باشد و یا به صورت مدلهای دیگر ساخته شود.
بخش تاسیسات یکی از مهمترین بخشهای اجرایی پروژه ساخت ویلا میباشد که پیمانکاران باید نظارت دقیق بر این مرحله داشته باشند و از ضررهای هنگفتی که ممکن است بر اثر بی دقتی و عجولانه کارکردن استادکاران پروژه انجام شود پیشگیری کنند. تاسیسات برقکشی ویلا باید توسط برقکار پروژه انجام شود و لولهکشی آب سرد و گرم و لولهکشی شوفاژها در کل ویلا باید توسط لوله کش پروژه انجام شود. امروزه مکانهای جدیدی که جهت عبور لولههای برق، آب و گاز در ساختمانها تهیه میشوند و با نام رایزر شناخته شدهاند، این امکان را برای مالکین ویلا فراهم کردهاند تا در صورتی که پس از ساخت ویلا به کابلکشی، لولهکشی و غیره نیاز داشته باشند بدون نیاز به لولهکشی یا کابلکشی روکار این کار را انجام دهند.
با توجه به این که در بسیاری از مناطق شمالی کشور رطوبت زیاد است و هوا شرجی میباشد، ایزوگام بخشهایی از ساختمان ویلا به منظور افزایش طول عمر ساختمان ضروری میباشد. از اینرو عایقکاری ویلا در چمستان به منظور پیشگیری از ایجاد رطوبت در بخشهای مختلف داخلی به ویژه دیوار پشت حمام و سرویس و سقف این دو قسمت انجام میشود.
در این مرحله اجرایی دیوارهای آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی ویلا با استفاده از کاشیهایی که مطابق با سبک به کار گرفته شده در ویلا با انتخاب کارفرما خریداری شدهاند تزئین میشوند. پس از انجام این مرحله نوبت به استفاده از متریالهای مختلفی مانند کاشی، سقف کاذب، پرسیانا و غیره برای طراحی سقف ویلا میباشد.
سفیدکاری دیوارهای ویلای چمستان به دو صورت میتواند انجام شود که شامل گچگاری و سیمان سفید است. استفاده از سیمان سفید و پودر سنگ برای سفیدکاری دیوارهای ویلای چمستان مناسبتر است زیرا به دلیل بارش باران و ایجاد رطوبت بالا در این منطقه بکارگیری این مصالح موجب افزایش طول عمر ساختمان میشود و با آب و هوای چمستان سازگارتر است.
امروزه تنوع تولید متریالهایی که به منظور کفسازی ویلاها و ساختمانهای مسکونی به تولید رسیدهاند نسبت به گذشته افزایش یافته است و هر یک دارای ویژگیها و قیمتهای متفاوتی میباشند که پیمانکار پروژه به هنگام اجرا توضیحات لازم را در ارتباط با هریک از آنها به کارفرما ارائه میدهد تا بهترین نوع این متریالها که شامل سنگ، سرامیک، پارکت و غیره میباشد با سلیقه کارفرما انتخاب شود.
در این مرحله تمامی وسایل مورد نیاز در بخش داخلی و خارجی ویلا که شامل کلید، پریز، لوستر، چراغها، کابینت آشپزخانه و غیره میباشند نصب میشوند.
در مرحله پایانی اجرای پروژه ساخت ویلا، نقاش ویلا با بکارگیری علم و خلاقیت خود و با در نظر گرفتن سلیقه شخصی کارفرما اقدام به نقاشی دیوارهای داخلی و خارجی ساختمان میکند. انتخاب رنگ و ترکیب رنگهای دیوارها به توجه به نوع سبک بهکار گرفته شده در طراحی ویلا متفاوت است.
مطابق با قراردادی که بین کارفرما و پیمانکار منعقد میشود مدیریت پروژه و هماهنگی کلیه مراحل اجرایی پروژه بر عهده پیمانکار است. در این نوع قرارداد، پیمانکار پروژه درصدی از کل هزینههای پروژه که دربرگیرنده هزینههای تهیه مصالح و هزینه اجرا است را دریافت میکند و بابت اجرای پروژه هزینهای دریافت نمیکند بلکه با پایبندی به صداقت و امانت مراحل اجرایی پروژه را با دقت و نظارت کامل پیش میبرد.
در این نوع قرارداد تهیه تمامی مصالح، تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت مراحل اجرایی پروژه بر عهده کارفرما میباشد و پیمانکار درصدی از کل هزینهها را دریافت میکند. در این روش به منظور سهولت در اجرای عملیات پروژه ساخت ویلا، حساب مشترکی بین کارفرما و پیمانکار ایجاد میشود تا در حین اجرا بتوانند از آن استفاده کنند.
در این روش تمامی مسئولیت طراحی و اجرای پروژه ساخت ویلا در چمستان بر عهده پیمانکار پروژه میباشد. کارفرما پس از تحویل پروژه با چرخاندن کلید میتواند بهرهبرداری از ویلا و تاسیسات اجرا شده را شروع کند.
بیشتر بخوانید: هزینه ساخت ویلا در 1403 چقدر است؟ | محاسبه آنلاین با هوش مصنوعی!
به منظور برآورد تقریبی هزینه ساخت ویلا در چمستان لازم است در قدم اول موارد متعددی از جمله موقعیت قرارگیری زمین، سطح شیب زمین، نوع کاربردی زمین و میزان خاکبرداری و مسیرهای دسترسی که میتواند به صورت خاکی یا آسفالت باشد مورد بررسی قرار گیرد. از دیگر عوامل تاثیرگذار در هزینه تمام شده ویلا، آب و هوا و زمان شروع به عملیات اجرایی پروژه ساخت ویلا میباشد.
بارندگی در فصلهای بهار و پاییز در منطقه چمستان زیاد است و با شروع بارندگی و فصل سرما آغاز پروژه عمرانی در این منطقه به کندی پیش میرود از این روی موجب افزایش هزینههای اجرایی کارفرما میشود. استفاده از متریالهایی مانند بتنهای زودگیر و چسب بتن جهت گیرایی سریعتر یا ضد یخ بتن در فصل سرما موجب افزایش هزینه ساخت ویلا در چمستان خواهد شد.
از دیگر عوامل مهم برای برآورد هزینه ساخت ویلا در چمستان تعداد طبقات ویلا است که با توجه به نوع طراحی ویلا و مقدار مصالح و متریال مورد نیاز برای ساخت آنها ممکن است به صورت یک طبقه، دوبلکس و یا تریبلکس ساخته شود.
نوع اسکلت بهکارگرفته شده برای ساخت ویلای چمستان میتواند به صورت فلزی، بتنی یا پیشساخته و یا چوبی باشد که انتخاب هریک از آنها در تخمین هزینههای ویلا تاثیرگذار است. استفاده از اسکلت فلزی و بتنی به دلیل مقاومت بالایی که در برابر بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله دارد بالاتر است از این رو عموما برای ساخت ویلاهای شمال و ساختمانهای مسکونی از این سازهها استفاده میشود. سازههای بتنی در مقایسه با سازههای فلزی مقرونبه صرفهتر است و محبوبیت بیشتری دارد. نوع سبک طراحی ویلا و نوع محاسبات سازه تعیین کننده ابعاد و مشخصات سازه ویلا میباشد.
امروزه تولید انواع سیستمهای تاسیساتی پرکاربرد برای استفاده در ساختمانهای مسکونی و ویلاها گسترش یافته است که هر یک دارای معایب و مزایایی هستند و با قیمتهای متفاوتی به فروش میرسند. انتخاب تاسیسات مورد نیاز ویلا با توجه به نوع سبک به کار گرفته شده در طراحی و ساخت ویلا و میزان بودجهای که کارفرما برای آن در نظر گرفته شده است تعیین میشود.
سبک طراحی از دیگر عوامل تاثیرگذار در هزینه ساخت ویلا میباشد. به نسبتی که متریالهای به کارگرفته شده در طراحی سبک ویلا گرانقیمتتر باشد هزینه تمام شده ساخت ویلا بیشتر خواهد شد. به عنوان مثال در طراحی ویلا با سبک مدرن از جزئیات کمتری استفاده میشود و معمولا برای طراحی نمای ساختمان از سیمان یا به منظور طراحی سقف کاذب از کناف استفاده میشود از این جهت هزینه ساخت ویلا با این سبک مقرون به صرفه است. اما در سبک کلاسیک جهت اجرای سقف از رابیتسکاری و گچکاری بیشتری استفاده میشود و استفاده از وسایل گرانقیمت و سنگهای تزئینی در سبک کلاسیک برای فضای داخلی و خارجی ساختمان رواج دارد که موجب افزایش هزینههای ساخت ویلا خواهد شد.
هزینههای جانبی ساخت ویلا شامل انتخاب پیمانکار، دیوارکشی زمین، بیمه اجباری ساختمان و کارگران، احداث استخر و مواردی از این قبیل است که در تعیین هزینه ساخت ویلا موثر هستند.
بیشتر بخوانید: برای ساخت ویلا، اسکلت فلزی بهتر است یا اسکلت بتنی؟
پیمانکاری ساخت ویلا در شمال کشور و در منطقه چمستان طی سالهای اخیر توسعه یافته و از رونق بالایی برخوردار شده است. از آنجایی که ویلا سازی در این منطقه به دلیل برخورداری از آب و هوای مطلوب سابقه زیادی دارد برای ساخت ویلا نیاز به پیمانکاران باتجربه و متخصص احساس میشود. برای این که بتوانید از تمامی جوانب ساخت ویلا و خرید زمین در شمال کشور و در منطقه چمستان اطلاعات لازم را کسب کنید کافیست به سایت اول خونه سر بزنید.
ساخت و ساز ویلا در این منطقه به دلیل استقبال گسترده با سبکهای مختلف و هزینههای متفاوتی همراه است. فاکتورهای مختلفی در ساخت ویلا در چمستان بر نتیجه نهایی پروژه موثر هستند و برای مدیریت ساخت یک ویلای مناسب و دلخواه نیاز به متخصصین حرفهای و کاربلد در این زمینه یک اصل ضروری است. در پیمانکاری ساخت ویلا تمامی امور از جزئیات ساخت تا طراحی داخلی و محوطه ویلا به شکل مناسبی مدیریت خواهد شد تا پروژه در موعد مقرر تحویل مالک گردد.
منبع: اول خونه
در پاسخ به این سوال باید گفت که این امر به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. هزینه ساخت ویلا با در نظر گرفتن مساحت و متراژ زمین، متریال مورد استفاده، سبک مورد نظر برای طراحی و معماری ساختمان، نوع تاسیسات به کار رفته و تجهیزاتی که قرار است مورد استفاده قرار بگیرند متغیر میباشد.
برای انتخاب بهترین پیمانکار ساخت ویلا لازم است در ابتدا تحقیقات کافی در این مورد صورت بگیرد. پیمانکاران باتجربه و متعهد در این زمینه پروژه ساخت را هموار کرده و در نهایت ساخت و ساز را در موعد مقرر و با توجه به شرایط ذکر شده در قرارداد به اتمام خواهند رساند.
بله برای ساخت ویلا در این منطقه مانند سایر شهرهای شمال کشور میتوان از سبکهای مختلفی استفاده کرد. نکتهای که در این بین از اهمیت بسزایی برخوردار میباشد این است که هارمونی و تقارن در طراحی داخلی و خارجی ویلا برقرار گردد.
میخواهم درزمینی به مساحت حدود۲۰۰متر سفت کاری حدود۷۵متر را اجرا کنم لطفا بفرمایید چقدر بودجه لازم دارد
0 نفر پسندیدهسلام جناب خسروی - مهندس رازنهان از طریق تماس تلفنی به شما مشاوره دادند انشالله حضوری در خدمت شما هستیم
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
شماره تماس شما در سایت نمایش داده نمی شود.