برای فروش

خرید ویلا لاکچری در نوشهر

تماس بگیرید

جهت استعلام قیمت بروز تماس بگیرید.

    انارور, نوشهر

    کد ملک: 530

بررسی کلی
کد ملک: 530
آدرس: انارور, نوشهر
نوع: ویلا ساحلی
متراژ زمین: 340 متر مربع
متراژ بنا: 240 متر مربع
شکل بنا: دوبلکس
سن بنا: ۲ سال
چشم انداز: دید به دریا
موقعیت ملکی: شهرکی
کاربری زمین: مسکونی
نوع سند: تک‌برگ
خواب‌ها: 3
امکانات و ویژگی‌ها
  • چاه آب
  • درب برقی
  • حیاط سازی
  • تراس
  • کنتور آب
  • کنتور برق
  • کنتور گاز
  • کابینت
  • ویلا شهرکی
  • ویلا لاکچری
توضیحات

خرید ویلا دوبلکس لاکچری در نوشهر

امروز می خواهیم در رابطه با خرید ویلا در نوشهر برایتان بگوییم، ویلایی لاکچری در شهری توریستی که این روزها مقصد بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی شده است. نوشهر زیبا و فریبنده است و هر گردشگری را به خودش جلب می کند. نوشهر مملوء از جاذبه های گردشگری است که برای دیدن تمامی آنها وقت کم خواهید آورد و بایستی با خرید ویلایی در نوشهر فرصت دیدن همه این جاذبه ها را داشته باشید. اگر شما هم به دنبال خرید ویلایی لاکچری در نوشهر هستید که هم دوبلکس باشد و هم شیک و لوکس، هم فضای خوبی داشته باشد و هم چشم اندازی بی نظیر را زیر چشمانتان قرار دهید این ویلا لاکچری در منطقه انارور نوشهر انتخابی هوشمندانه برای شماست. اما این ویلا نوساز چه ویژگی هایی دارد؟

امتیازات ویلا دوبلکس لاکچری

بد نیست کمی از منطقه انارور نوشهر برایتان بگوییم. منطقه انارور یکی از مناطق برند با سطح امنیت بالا در نوشهر است. در این منطقه ویلاهای شهرکی بی شماری را می بینید که تمامی آنها با ظرافت و زیبایی خاصی ساخته شده اند. منطقه بسیار آرام است و اکثر ساکنین ویلا تهرانی نشین هستند. اینکه یک منطقه از امنیت بالایی برخوردار باشد بسیار اهمیت دارد چرا که امنیت حرف اول را در زمان خرید ویلای شمال می زند.

به همین دلیل از این جهت خیالتان تخت تخت، ویلا لاکچری نه تنها امن است و مطمعن، بلکه با خودش آرامشی ژرف به همراه دارد و در مدت اقامت خود فقط صدای آواز پرندگان را می شنوید و از خنکای نسیم لذت خواهید برد. این ویلا لاکچری در نوشهر همان چیزی است که به دنبالش هستید، ویوئی ابدی رو به دریا نخستین امتیاز برجسته این ویلا دوبلکس است که تصاویری رویایی از ساحل را در مقابل چشمانتان قرار می دهد کافیست روی تراسی که در طبقه فوقانی ویلا وجود دارد بایستید و این چشم انداز بی نظیر را مشاهده کنید.

همچنین این ویلای 3 خوابه از فضای بیرونی خیلی زیبایی برخوردار است و به محض ورود با محوطه ای مملوء از درخت روبرو خواهید شد که احساس خوشایندی را به شما القا خواهد کرد. با ورود به داخل ویلا شگفت زده می شوید چرا که تمامی لوازم لوکس و تجهیزات مدرن از شما استقبال می کنند و شما هیچ دغدغه ای از بابت خرید لوازم نخواهید داشت.

هر چیزی که لازم داشته باشید برای شما فراهم شده است و می توانید این ویلا مبله را بدون هیچ شک و تردیدی خریداری کنید. پله هایی چوبی شما را به طبقه فوقانی ویلا هدایت می کنند. همان جایی که می توانید مناظر زیبای نوشهر دوستداشتنی را به وضوح ببینید و لذت ببرید.
علاوه بر اینها کنترل آب، کنتور برق، کنتور گاز، چاه آب و درب برقی هم از دیگر امتیازات این ویلا سند دار در شهر نوشهر است که در کنار دیگر ویژگی هایی که دارد تجربه اقامتی دلچسب را برایتان به همراه خواهد داشت.

لوکیشن ویلا لاکچری

ویلا دوبلکس لاکچری در منطقه انارور در شهرکی تهرانی نشین جا خوش کرده است. این شهرک با برخورداری از نگهبانی شبانه روزی از امنیت بالایی برخوردار بوده و هم به اتصالات جاده ای نزدیک است و می توانید در کمترین زمان ممکن به فروشگاهها و مراکز خرید دسترسی داشته باشید.

مکان (تقریبی)
تیم اول‌خونه
توصیه می‌کنیم پیش از بازدید، برای دریافت قیمت دقیق و اطلاعات بیشتر، با کارشناس این ویلا تماس بگیرید.
درخواست بازدید
املاک ویژه

جدیدترین ملک

دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
30 میلیارد
پیش: 7 میلیارد
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
13,90 میلیارد
پیش: 4,17 میلیارد
ویلا همکف حیاط دار در ۵۰۰ متری دریا
برای فروش
ویلا ساحلی

خشت سر, محمودآباد

  • 2
  • 210 متر
  • 120 متر
  • مستقل
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
5 میلیارد
پیش: 1 میلیارد
ویلا تریبلکس مدرن با مدارک کامل
برای فروش
ویلا ساحلی

چهارمحل, محمودآباد

  • 3
  • 230 متر
  • 300 متر
  • مسکونی
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
8 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
ویلا استخردار با مدارک‌ کامل و هوشمند
برای فروش
ویلا ساحلی

عبدالله آباد, محمودآباد

  • 3
  • 200 متر
  • 247 متر
  • مسکونی
مهندس رازنهان
مهندس رازنهان
7 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
3 میلیارد
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
11 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
ویلا مدرن استخردار مبله شهرکی
برای فروش
ویلا ساحلی

چهارمحل, محمودآباد

  • 3
  • 385 متر
  • 200 متر
  • مسکونی
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
11 میلیارد
پیش: 2 میلیارد