برای فروش

ویلا مدرن در قواره چهارم دریا

تماس بگیرید

جهت استعلام قیمت بروز تماس بگیرید.

    ملکار, نوشهر

    کد ملک: 2645

بررسی کلی
کد ملک: 2645
آدرس: ملکار, نوشهر
نوع: ویلا ساحلی
متراژ زمین: 650 متر مربع
متراژ بنا: 450 متر مربع
شکل بنا: دوبلکس
سن بنا: نوساز
چشم انداز: دید به دریا
موقعیت ملکی: شهرکی
کاربری زمین: مسکونی
نوع سند: تک‌برگ
خواب‌ها: 4
سرویس‌بهداشتی: 9
ویدیو
امکانات و ویژگی‌ها
  • استخر
  • پنجره دوجداره
  • حیاط سازی
  • روفگاردن
  • انباری
  • تراس
  • شومینه
  • هوشمند سازی شده
  • کنتور آب
  • کنتور برق
  • کنتور گاز
  • اتاق پخت
  • شاه نشین
  • کابینت
  • درب ضد سرقت
  • ویلا شهرکی
  • ویلا لاکچری
  • نور پردازی
  • نگهبانی
توضیحات

خرید ویلا استخردار در شهرک ساحلی

اغلب مردمی که قصد خرید ویلا مدرن در شمال را دارند به نزدیکی آن به دریا یا جنگل فکر می کنند. فاصله ویلا تا دریا یکی از مهم ترین فاکتور های خرید ویلا در شمال می باشد که اغلب روی قیمت و تصمیم گیری نهایی خریدار نیز اثر می گذارد.
اگر از ویلا های قواره اول دریا بگذریم بازدید از ویلا قواره چهارم دریا نیز خالی از لطف نیست و از آنجا که فاصله کمی با دریا دارد برای بسیاری از خریداران جذاب است. ویلا مدرن در قواره چهارم دریا یکی از ویلا هایی است که ما به شما پیشنهاد می دهیم زیرا که امکانات این ویلای نوساز و مدرن هر خریداری را مجذوب خود می کند.

ویژگی های ویلا ساحلی در نوشهر

این ویلا در شهرستان نوشهر و در منطقه ملکار ساخته شده است. ویو دریا از درون اتاق شیشه ای ساختمان، آن را به یک ویلای مدرن در این منطقه تبدیل کرده است. متراژ زمین 650 متر است که 450 متر زیر بنا دارد. ویلا با پنجره های قدی و بزرگ دلباز تر نشان داده می شود.
ساختمان به صورت فلت طراحی شده است و یکی از شاخص ترین ویژگی ها برای خرید ویلا مدرن در ملکار شرایط خرید معاوضه آن می باشد. همچنین سند ویلا به صورت تک برگ تهیه شده و با توجه به نو ساز بودن ویلا می توان با خیالی آسوده از متریال درجه یک به کار رفته شده در آن مطمئن بود.
وجود استخر در این ویلا باعث می شود تا خریدار پس از بازدید در انتخاب خود شک نکند. همچنین استخر در روف گاردن قرار دارد و بنابراین شنا کردن در استخر با فضای روباز یکی از بهترین تفریح ها در این ویلا خواهد بود.
همچنین بخش شاه نشین ویلا به صورت شیشه ای طراحی شده است و می توان در آن یک غروب دل انگیز دریا را از نزدیک تماشا کرد. ویلا دارای یک پارکینگ بوده و از کف پوش های سرامیکی در کف استفاده شده است.
یکی از متفاوت ترین طراحی های مدرن را می توان در ویلا قواره چهارم دریا مشاهده کرد. در دیوار و سقف از ترکیب کناف و چوب با نورپردازی لوکس استفاده شده است و راه پله های مدرن با ترکیب چوب بر زیبایی داخلی ویلا افزوده است. علاوه بر این در طراحی این ویلا سعی شده علاوه بر زیبایی استحکام نیز در نظر گرفته شود و فضای دلبازی نیز به عنوان پذیرایی از میهمانان وجود دارد.
نمای بیرونی ساختمان مدرن طراحی شده و همچنین ویلا دارای انباری بزرگ نیز می باشد. در نهایت با وجود متراژ نسبتا مناسب ویلا، 4 اتاق خواب مستر بزرگ نیز در طراحی آن گنجانده شده است که دارای 4 حمام و سرویس بهداشتی فرنگی می باشد. همچنین یک سرویس بهداشتی ایرانی نیز در ساختمان وجود دارد.
اتاق پخت و کابینت های مدرن با طراحی همسو با ویلا یکی از مواردی است که معمار به آن توجه کرده و آن را از قلم نینداخته است. علاوه بر این با وجود پنجره های قدی دو جداره و شومینه دیگر نگرانی بابت گرم کردن خانه و یا اتلاف انرژی در این ویلا نخواهید داشت. در این ویلا طراحی حیاط آن نیز فراموش نشده و می توان حیاط سازی مدرن را نیز در روی تراس های با ویو دریا در آن مشاهده نمود.
فاصله ویلا تا دریا کمتر از 500 متر و این فاصله تا جنگل کمتر از 1000 متر است و می توان پیاده نیز تا جنگل یا سواحل دریا قدم زد و از آب و هوای دل انگیز فصول مختلف سال در این منطقه لذت برد.

امنیت ویلا مدرن در شمال

یکی از ویژگی های متفاوت در این ویلای نوساز، هوشمندسازی می باشد که کنترل موارد مختلف ویلا را ممکن ساخته است. همچنین ویلا دارای نگهبانی بوده و از درب های ضد سرقت برای امنیت بیشتر استفاده شده است. لذا حتی اگر قصد دارید یک ویلا برای روز های تفریح خود خریداری کنید و اقامت دائمی نداشته باشید، ویلا قواره چهارم دریا با طراحی مدرن به شما پیشنهاد می شود.

مکان (تقریبی)
تیم اول‌خونه
توصیه می‌کنیم پیش از بازدید، برای دریافت قیمت دقیق و اطلاعات بیشتر، با کارشناس این ویلا تماس بگیرید.
درخواست بازدید
املاک ویژه

جدیدترین ملک

دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
30 میلیارد
پیش: 7 میلیارد
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
13,90 میلیارد
پیش: 4,17 میلیارد
ویلا همکف حیاط دار در ۵۰۰ متری دریا
برای فروش
ویلا ساحلی

خشت سر, محمودآباد

  • 2
  • 210 متر
  • 120 متر
  • مستقل
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
5 میلیارد
پیش: 1 میلیارد
ویلا تریبلکس مدرن با مدارک کامل
برای فروش
ویلا ساحلی

چهارمحل, محمودآباد

  • 3
  • 230 متر
  • 300 متر
  • مسکونی
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
8 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
ویلا استخردار با مدارک‌ کامل و هوشمند
برای فروش
ویلا ساحلی

عبدالله آباد, محمودآباد

  • 3
  • 200 متر
  • 247 متر
  • مسکونی
مهندس رازنهان
مهندس رازنهان
7 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
3 میلیارد
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
11 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
ویلا مدرن استخردار مبله شهرکی
برای فروش
ویلا ساحلی

چهارمحل, محمودآباد

  • 3
  • 385 متر
  • 200 متر
  • مسکونی
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
11 میلیارد
پیش: 2 میلیارد