لیست املاک جدید هیجان انگیز ما را که اکنون در مکان های اصلی موجود است کاوش کنید!

تب بالای اجاره ویلای شمال، با ظهور کرونا!
اخبار ایران و جهان
زمان مطالعه: 7 دقیقه

تب بالای اجاره ویلای شمال، با ظهور کرونا!

ظهور ویروس کرونا و خبر انتشار آن موجب بروز اتفاقات گوناگون در سراسر کشر شد. اما یکی از موارد مهمی که در شمال کشور پس از ظهور ویروس کرونا مشاهده شد سفر به مناطق و شهرهای مختلف شمال کشور است. در این مدت تب بالای اجاره ویلا را در شهرهای شمالی شاهد هستیم. به هر ترتیب اجاره ویلا در استان مازندران با توجه به ویژگی‌های ویلا به صورت متغیر تعیین می‌گردد. در زمان اوج سفر، شاهد بالا رفتن قیمت اجاره بها در نقاط مختلف شمالی هستیم.

اگرچه که گرانی اجاره ویلا در زمان اوج شلوغی نیز گاهی مانع سفر به شهرهای شمالی در تعطیلات نمی‌شود و همچنان ازدحام و ترافیک در شهرهای شمالی به چشم می‌خورد. به هر ترتیب اجاره ویلا در شمال با شرایط مختلف تغییر می‌کند. در زمان ظهور ویروس کرونا نیز بومیان شهرهای شمالی انتظار دارند که مسافران کمتری در شهر و مکان‌های گردشکری تردد کنند تا مانع از انتشار بیشتر این ویروس در نقاط مختلف شهر شوند. به هر ترتیب امید بر این است که ویروس هرچه زودتر ریشه‌کن شود تا بتوان با خیالی آسوده به شمال کشور سفر کرد. 

مدتی است خبر انتشار ویروس کرونا، توجه همه را به سمت خود جلب کرده و صد البته که ترس را در وجود همه ما القا کرده است. خلوت شدن خیابان‌ها در شهرهای ایران، بی‌تردید دلیلی بر این ادعا است. اما در کمال تعجب، شلوغی جاده‌های منتهی به شمال، این جمله را قطع به یقین، رد می‌سازد.

ما که رصد کردن آمار مبتلایان و جانباختگان این ویروس مرموز، کار هر روزه است، با شنیدن خبر فوت هر پزشک، ایمان می‌آوریم که کرونا شوخی ندارد!! با پخش فیلم‌های ثبت شده از جاده چالوس، این باور در وجودمان جوانه می‌زند که همه چیز شوخی است؟؟؟!

خرید ویلای ساحلی

باز هم به سراغ اخبار می‌رویم؛ این بار دقیق‌تر، اخبار را کنکاش می‌کنیم تا مطمئن شویم همه اتفاقات کاملاً جدی است و متأسفانه کرونا، جان برخی انسان‌ها را گرفته است. آری! این مقاله به رشته تحریر در آمده است تا از اجاره ویلای شمال در تب و تاب کرونا سخن بگوییم.

در روزهایی که به نام کرونا ثبت و البته تلخ شده، وضعیت شمال و اجاره ویلای شمال چگونه است؟ آیا اجاره ویلا در شمال، به قوت خود باقی است؟

نکته مهم: لازم است خاطرنشان سازیم که این مقاله، هرگز با هدف ارائه آمار در خصوص قربانیان کرونا و یا ارائه درمان و یا بررسی موشکافانه مازندران و گیلان در شرایط فعلی نوشته نشده است؛ هدف نویسنده در راستای رسالت اصلی سایت اول خونه، تنها و صرفاً بررسی اجاره ویلای شمال در شرایط کنونی می‌باشد.

چه فکر می‌کردیم و چه شد؟

احتمالاً شما نیز همچون ما با شنیدن اپیدمی و فراگیر شدن خبر ویروس کرونا، به پویشِ "در خانه بمانیم" پیوسته‌اید و در خاطرتان، تنها خیابان‌های خلوت و جاده‌های تُهی از آدم‌ها، تداعی می‌شود. این در حالی است که در همین وضعیت بحرانی، تبلیغات عجیبی، به چشم می‌آیند و نشان می‌دهند باز هم هستند کسانیکه مایلند در این سونامی به راه افتاده، عجیب، موج سواری کنند!!

*مسأله خرید ویلا در شمال، همچنان بحث برانگیز است. مشاوران املاک، هر کدام با توجه به شرایط مختلف، قیمت‌های متفاوتی را برای ملک‌ها معرفی می‌کنند. در این میان اگر یک مشاوره خوب در میان باشد شاید به اهمیت این مساله بیشتر پی ببریم. مقاله "خرید ویلای شمال از زبان رئیس اتحادیه مشاوران املاک آمل!" شما را راهنمایی می‌کند تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

آیا تبلیغات اجاره ویلای شمال ارزان را در این شرایط باور کنیم؟

اجاره ویلای شمال ارزان

اجاره ویلای شمال در شرایط کرونا واقعیت دارد؟!

لیست تبلیغات اجاره ویلای شمال که زیر آن‌ها می‌توانید امضای شمال را مشاهده کنید، دنبال می‌کنیم؛ آن چه بیشتر از همه توجه ما را جلب می‌کند، تبلیغاتی در خصوص اجاره ارزان قیمت ویلای شمال بود که مدعی می‌شدند مشتری را به سرعت به ویلای شمال می‌رسانند! و زمینه گذراندن این تعطیلات (به واسطه ویروس کرونا)، را مهیا می‌سازند.

بنابراین اگرچه انتظار ما از این روزهای کرونایی کشور، مسدود شدن راه‌های شمال و کسادی بازار اجاره ویلای شمال بود، اما آنچه در واقعیت مشاهده می‌شد، وعده اجاره ارزان قیمت ویلای شمال بود که در حد خود جالب به نظر می‌آمد.

هرچند مردم و مسئولین مربوطه، بیکار ننشستند و با ارائه پویش‌های مردمی و انتشار مطالبی از قبیل "در خانه می‌مانیم" یا "هیچ جا امن تر از خانه نیست"، از همه هموطنان خواهش کردند تا فرار را به قرار ترجیح ندهند و به جای آن که شمال را راهی برای پشت سر گذاشتن تنهایی و در خانه ماندن قلمداد کنند، به توصیه‌ها گوش کرده و آن‌ها را عمل نمایند.

پر شدن ظرفیت بیمارستان‌ها و کلینیک‌های شمال، گواه بر این ادعا است که استان‌های شمالی در حال حاضر با ویروس کرونا دست به گریبان بوده و البته که شرایط فعلی را زمان مناسب برای پذیرایی از مهمانان نمی‌دانند؛ چرا که شمال، همیشه ثابت کرده در میزبانی سابقه طولانی دارد.

تبلیغات اجاره ویلای شمال ارزان از کجا نشات می‌گیرد؟

تبلیغات اجاره اجاره ویلای شمال در شرایط کرونا

آنچه با هم مرور کردیم، اتفاقاتی است که ظرف چند روز آینده در مقابل همه ما وجود خواهد داشت. احتمالاً شما نیز بارها و بارها، مطالب را از اینترنت خوانده و مرور کرده اید. آنچه جالب توجه به نظر می‌رسد، اصرار برخی موجران از اجاره ویلای شمال در شرایط کنونی است که کماکان عنوان می‌کنند ویلا را به بهای ارزان در این روزها اجاره خواهند داد.

هدف از اجاره ویلای شمال، فراهم کردن شرایط مسافرت برای علاقه‌مندان به ویلا و هواداران مناطق شمالی، حتی در این روزهای بحرانی است. این بار نیز همچون همیشه، هوای مساعد شمال، بهترین فرصت است برای برخی موجران که توجه افراد را به شمال جلب نموده و این ذهنیت را در آن‌ها زنده نمایند که در شرایط کنونی که قرنطینه خانگی حاکم شده، کجا بهتر از شمال که دست کم به هوای خوب و مساعد، گره خورده است؟!

اجاره ویلای شمال

آیا همه گزینه‌های اجاره ویلای شمال مجاز هستند؟

به نظر می‌رسد تعداد ویلاها و خانه‌های اجاره‌ای غیرمجاز، زمینه پیگیری این سوال را در شمال افزایش داده است. با توجه به اینکه این که آمار دقیق و رسمی از تعداد ویلاها و یا خانه‌های اجاره‌ای در مازندران در دست نیست و نمی‌توان رقم و عددی قطعی در این خصوص اعلام کرد، اما مدتی پیش، به گفته مدیر کل گردشگری این استان، شمار چنین خانه‌هایی 90 هزار عدد گزارش شده که رقم قابل توجهی است و جای تامل دارد.

حالا در شرایطی که آمارها به خوبی وضعیت شهرهای شمالی به ویژه دو استان مازندران و گیلان را تشریح می‌کنند و نشان دهنده این مسئله هستند که این دو استان در شرایط کنونی هرگز نمی‌توانند آنطور که باید مأمن امن و حتی شاد و زیبایی برای پذیرایی از علاقه‌مندان به شمال باشند.

 اما شلوغی جاده‌ها و فیلم‌های منتشر شده، از زرنگی برخی افراد از دور زدن روش‌های قانونی جهت ورود به شمال، این امر را روشن‌تر از همیشه نشان می‌دهد. تب اجاره ویلای شمال، حتی در این شرایط هم فروکش نکرده است که این اتفاق حتی از میان اتفاقات اخیر و با مشاهده اخبار، کاملاً محرز و واضح است!!

*اگر در حال برنامه‌ریزی برای خرید ویلا در شمال در سال 99 هستید، مقاله "آیا قیمت ویلای شمال در سال 99 افزایش می‌یابد؟" را به شما توصیه می‌کنیم.

سخن پایانی در اجاره ویلای شمال!

امید است ویروس کرونا به زودی از بین برود. امیدواریم با نابودی کال این ویروس، نه تنها در شمال و سایر شهرهای ایران، بلکه از سراسر جهان از برود. به این ترتیب، مجال سفر و تجربه فرصت‌ها و لحظات ناب را بار دیگر برای تمام آنان که شیفته مسافرت و همزیستی با طبیعت زیبا هستند، فراهم می‌شود؛ در این شرایط، بار دیگر همه می‌توانیم به اتفاق در طبیعت گردش کنیم و با فراغت بال، شگفتی‌هایش را زیر ذره‌بین قرار دهیم.

منبع: اول خونه

به اشتراک بگذارید:
نظر بنویسید
شماره تماس شما نمایش داده نخواهد شد.
نظرات
0 از ۵
Related Posts
News insight