13.5 میلیارد تومان
نور
مشاهده ویلاوقتی از دکوراسیون داخلی ویلای شمال میگوییم احتمالاً فکر میکنین منظورمون تکسچر دیواره یا لوسترهای خفن و نورپردازیهای منحصر به فرد. شاید بلافاصله به یاد کفپوشها میفتین یا رنگ مبلمان به یادتون میاد یا حتی استفاده از کابینتهای پنهان.
اما این بار قراره از رادیاتورها بگیم و نشون بدیم چقدر در تغییر دکوراسیون داخلی نقش دارن و نمونه های مدرن، چه خوب تونستن جای رادیاتورهای قدیمی و حتی شومینههای بزرگ و جاگیر و بگیرن. بحث مفصل رادیاتورهای قرنیزی باعث شده در دو پارت این موضوع رو ارائه بدیم. پارت اول رو رسما با هم استارت می زنیم.
بیشتر بخوانید: قرنیز یا رادیاتور؟ وقتی پای رادیاتور قرنیزی هم به دکوراسیون ویلا باز میشه (پارت 2)
رادیاتور قرنیزی در یک تعریف ساده، رادیاتوری است که در قسمت قرنیز ساختمان نصب میشه، درست در نزدیکی کف. ازون جایی که گرما به سمت بالا حرکت می کنه، استفاده از رادیاتورهای قرنیزی که پایین ترین نقطه ساختمان رو به خودشون اختصاص دادن، باعث میشه شاهد توزیع بهتر گرما در محیط ویلا باشیم. بیشتر وقت ها انواع رادیاتور قرنیزی سراسری هستن و ویلا رو به صورت یکپارچه پر می کنن مثل تصویر زیر.
درست همانند چیزی که در بالا می بینیم، رادیاتور قرنیزی می تونه طرح های شکیل و منحصر به فردی داشته باشه. استفاده از نوع چوبی باعث شده بیننده هرگز به این فکر نکنه که چنین قرنیزهایی دارای یک رادیاتور پنهان هستن و همین ارزش چنین رادیاتورهایی رو به صورت تصاعدی بالا برده. انتخاب رنگ های همگن برای این فضا، محیط رو تیره کرده، به نظر می رسه با استفاده از مبلمان و وسایل رنگ روشن در نشیمن، بتونیم یه دکوراسیون زیبا خلق کنیم.
در واقع کنتراست رنگ، در این محیط نجات دهنده س. تنالیته رنگ انتخاب شده برای قرنیز چنین رادیاتورهایی شامل طیف گسترده ای میشه و می تونیم از رنگ قهوه ای با درجه های متفاوت استفاده کنیم تا خروجی در نهایت از نظر زیبایی همون چیزی بشه که در ذهنمون تصویر سازی کردیم. در عکس بالا احتمالاً طراح خواهان رنگ بسیار نزدیک رادیاتور قرنیزی و کفپوش چوبی بوده که همین نتیجه عاید شده.
گاهی اوقات هم تنها قسمت کوچکی از هر پارت ویلا با رادیاتور قرنیزی، تزئین و گرم میشه که مشابهش را با هم در عکس زیر خواهیم دید.
اگر خاطرتون باشه بارها اشاره کردیم که قرنیزها برای جلوه بخشیدن و زیباسازی دکوراسیون داخلی ویلا به کار گرفته میشن، درواقع استفاده از قرنیز برای ویلا، اون رو از نظر طراحی داخلی، چند پله ارتقا میده و باعث میشه برای مخاطب جذاب و گیرا باشه. قرنیز رادیاتوری نیز حکایت مشابهی داره و زمانی که در ویلایی از قرنیز رادیاتوری استفاده میشه، مطمئنیم با یه ویلای مدرن، امروزی و منحصر به فرد از نظر طراحی روبرو هستیم.
قرنیز رادیاتوری، سیستمی است گرمایشی که در ویلاهایی با دکوراسیون داخلی لوکس، قد علم کرده و عموماً در خانه هایی با نمای داخلی شکیل، به چشم میخوره. قرنیز رادیاتوری، به عنوان نسل جدیدی از سیستم های گرمایشی، و به منزله وسیله ای که مدرن و امروزی است، نه تنها تلاش کرده در مصرف انرژی صرفه جو و ایده آل باشه، که حتی از نظر ظاهری و کارایی نیز، رضایت ما رو جلب می کنه. بنابراین اگه دوست داری با کمترین انرژی، ویلای شمالت رو گرم کنی احتمالاً باید به سراغ رادیاتور قرنیزی بری. در ادامه با اول خونه باش تا بهت بگیم چطوری.
بیشتر بخوانید: بهترین سیستم گرمایشی برای ویلا چیست؟ به همراه نکات مهم در خرید
تا اسم رادیاتور به میان میاد، یادمون به رادیاتورهای آهنی قدیمی میفته یا رادیاتورهایی از جنس آهن که تو تمام خونه ها جای پاشون محکم بود. رادیاتور قرنیزی، نیز به عنوان یک نوع رادیاتور، همانند همان نمونه های قدیمی، رسالت گرم کردن ویلای بکر شما رو به عهده داره، اما مدرن شده و تلاش کرده از نظر ظاهری، مورد قبول آدم های امروزی و انسان های شیک پسند باشه. تکنولوژی های روز استفاده شده در رادیاتور قرنیزی، باعث شده این دستگاه، دوستدار محیط زیست باشه، از نظر مصرف انرژی، بهینه باشه و مهم تر از همه در زمینه گرمایش، کارآمد.
مس و آلومینیوم، دو عنصر اصلی موجود در رادیاتور قرنیزی هستند، در واقع شالوده و اساس این نوع رادیاتورها، همان مس و آلومینیومی است که در نمونههای سنتی تر رادیاتور نیز شاهدش هستیم. لوله های تعبیه شده در رادیاتورهای قرنیزی از نوع مسه و پوسته ای که این لوله ها درونش قرار گرفتن از آلومینیوم می باشد.
استفاده از مس در ساخت لوله های قرنیز به دلیل ضریب انتقال حرارت بسیار بالای مس هست، به عبارتی سرعت انتقال گرمای مس حتی از آلومینیوم هم بیشتره و با توجه به این که ما در تولید رادیاتور همواره به دنبال راهی برای تسریع فرآیند توزیع گرما در محیط هستیم، مس را جایگزین آلومینیوم در ساخت لوله های رادیاتور نموده ایم.
در گذشته، نمونه آلومینیومی و چدنی بسیار پرکاربرد بودن، این روزها کماکان نمونه های آلومینیومی رد پاشون محکم و پایداره. جذاب ترین نمونه، جنس آلومینیومی است، آلومینیوم به دلیل مزایای عدید، طی سال های متوالی، هیچوقت حضورش کمرنگ نشده. فولاد و چدن هم دیگر جنس های موجود هستن که به دلیل ضعف هایی که دارن، به ندرت مورد استفاده قرار می گیرن.
سختی و استقامت آلومینیوم استفاده شده در ساخت این قرنیزها به نوعی است که می توان با خیال راحت در قسمت پشت پوسته آلومینیومی، یک دستگاه رادیاتور تعبیه کرد بنابراین هم مقاومت مورد نیاز رو تامین می کنه و هم موجب انتقال حرارت میشه (لازم به توضیحه که آلومینیوم و مس استفاده شده در ساخت رادیاتور قرنیزی تا 5 برابر حتی، سرعت انتقال گرما و حرارت رو بالا می برن که چنین رقمی برای فصل زمستان واقعاً بی نظیره). آلومینیوم به عنوان یک منتشر کننده خوب گرما، سال هاست پای ثابت ساخت انواع رادیاتورهاست، تا جایی که در نوع قرنیزی هم، به دلیل انتقال ایده آل و مناسب گرما، در تولید هم قرنیز و هم رادیاتور بکار گرفته شده.
انعطاف چدن و فولاد بسیار پایینه تا جایی که پس از استخراج به سختی میشه اون ها رو به شکلی که مدنظره تبدیل کرد. شکننده بودن این دو متریال، از دیگر مواردی است که باعث شده کاربردشون در صنعت تولید رادیاتور، محدود و اندک بشه. به عنوان یک رادیاتور، انتقال گرما و حرارت یه اصل مهم و اساسیه، باید جنسی در تولید رادیاتور به کار گرفته بشه که انتقال انرژی رو ساده و به سهولت اجرا کنه، کاری که فولاد و چدن از انجامش عاجزن.
در واقع در رادیاتور های فولادی و نمونه هایی که در حضور چدن ساخته شدن، حرارت به کندی منتقل میشه بنابراین ساعت ها از روشن شدن رادیاتور می گذره اما ویلا آنطور که باید گرم نشده و این یکی از مهم ترین عواملی است که به موجباتش شاهد جایگزین شدن رادیاتورهای آلومینیومی به جای چدنی و فولادی هستیم. فراوانی آلومینیوم، سبک بودن و انعطاف فوق العاده، کافی است تا همه صنعتگران راضی باشند آن را را به جای دیگر فلزات در ساخت رادیاتور به کار بگیرند، اتفاقی که این روزها بسیار مرسومند.
زیر پنجره، همون جایی که نصب رادیاتور قرنیزی انجام میشه اما مشروط به این که پنجره خالی باشه یعنی پرده های بزرگ و دست و پا گیر نداشته باشه بالاخره قراره یه سیستم گرمایشی زیرش نصب شه. نصب رادیاتور قرنیزی در قسمت زیرین پنجره باعث میشه هوای سردی که از طریق درز در و پنجره وارد فضای ویلا شده، توسط رادیاتور دریافت بشه و جاش رو به هوای گرم بده.
بیشتر بخوانید: صفر تا صد معرفی انواع سیستم گرمایشی و سرمایشی ساختمان
نصب رادیاتورهای قرنیزی در مکان مناسب، مهم ترین نکته ای است که ملزم به رعایتش هستیم. هرچه رادیاتور در مجاورت بیشتری با هوای سرد محیط قرار داشته باشه، تبدیل هوای سرد به گرم بهتر و بهینه تر رقم می خوره و محیط ویلا، سریع تر گرم میشه و به دمای ایده آل میرسه. اگر هر پارت از رادیاتور قرنیزی در ساختمان، این چنین بهینه عمل کنه، گرمایش کل ویلا، بهتر و راضی کننده تر خواهد بود.
این نوع رادیاتورها درون پنل های قرنیز جایگذاری میشن یعنی درست در پایین ترین قسمت دیوار جایی که عموماً پنل های آلومینیومی قرنیز، قرار گرفتن. بیشتر رادیاتورهایی که در فضای قرنیز پایین دیوار قرار می گیرن، برای مخفی ماندن، نیاز به پنل هایی با اندازه های مناسب دارن ضمن این که جنس در نظر گرفته شده برای چنین پنل های قرنیزی، آلومینیومه.
قراره به دکوراسیون داخلی ویلای شمال یه المان اضافه کنیم، مشخصه که انتخاب ما علاوه بر کاربردی بودن، لازمه از نظر ظاهری شکیل و دوست داشتنی باشه. تولید انواع رادیاتور قرنیزی در سایز و طرح های متنوع باعث شده برای هر خریداری، این نوع رادیاتور در دسترس باشه. زیبایی این رادیاتور و نوع ساختش که عموما ظریف و باریک هست (بهرحال در پایین ترین محدوده دیوار نصب میشن و در یک نوار باریک، جایی که از دیده ها عموماً پنهانه و در معرض دید نیست)، باعث میشه استفاده از رادیاتور قرنیزی در ویلا، گاه چنان هماهنگ با محیط باشه که بیننده حتی حضور رادیاتور رو متوجه نمی شه و گمان می کنه با یکی از وسایل دکوراتیو ویلا مواجهه.
خیلی یکدست گرما رو در محیط منتشر می کنه. از آنجائیکه این رادیاتورها درون قرنیزها جا خوش کردن و با توجه به این که انواع قرنیز، دور تا دور اتاق و ویلا رو در بر گرفتن بنابراین انتشار گرما از طریق رادیاتورهای قرنیزی بسیار ساده تره.
حتی در شرایطی که جای کافی برای نصب رادیاتورهای سنتی وجود نداره به راحتی میشه رادیاتور قرنیزی نصب کرد چرا که به شکل یه نوار باریکه که پایین دیوار نصب شده بنابراین در هر محیطی جای کافی برای نصب چنین رادیاتورهایی موجوده.
دیدین خیلی از رادیاتورهای قدیمی دوده تولید می کنن و بعد از یمدت استفاده، فضای دور تا دورشون سیاه و آلوده میشه؟ خبر خوب این که با استفاده از رادیاتورهای قرنیزی دیگه شاهد چنین اتفاقی نیستیم. با نصب این نوع رادیاتور در بخش های داخلی ویلا، خبری از دوده های سیاه کلافه کننده نیست چون استفاده از رادیاتور قرنیزی، منجر به تولید دوده نمیشه و این واقعا در محیطی همچون ویلا که تمیز بودن و زیبایی نمای داخلی حیاتیه، ستودنی و بی نظیره.
با خرید رادیاتور قرنیزی میشه گفت با یه تیر دو نشان زده شده، هم اینکه صاحب یه رادیاتور مدرن و بی دود میشیم و هم اینکه، از قرنیزهایی برای پایین ویلا استفاده می کنیم که در زیبایی زبانزدن و جلوه و جلای خاصی به قسمت های پایینی بلااستفاده دیوار ویلا می بخشن. در واقع ساخت رادیاتورهای قرنیزی نشان از تلفیق صنعت و هنر داره جایی که صنعت تلاش میکنه یه سیستم گرمایشی کارا بسازه و هنر به کمکش میاد تا خروجی از نظر ظاهر نیز خیره کننده باشه.
این نوع رادیاتور که قراره تو ویلای لوکس ما استفاده شه، با هر دکوراسیونی قابل ست کردنه، به علاوه، برخلاف نمونه های قدیمی، عاری از سر و صداست بنابراین به جای این که یه رادیاتور قدیمی غرغرو داشته باشید می تونید به جاش از یه نمونه مدرن و لوکس استفاده کنید که هم زیبایی ش به چشم تون میاد و هم کارایی ش، باعث لذت تون میشه.
نصب راحت دیگر برگ برنده ای است که خوشبختانه رادیاتور قرنیزی در چنته داره. بر خلاف نمونه های قدیمی که نصب بسیار مشکل و مهم تر از اون نیازمند سرویس دهی مداوم، هزینه نگهداری بالا و مشقت تعمیر بودن، رادیاتور قرنیزی به عنوان یک نمونه جدید و مدرن، در کنار نصب ساده و راحت، نیاز به تعمیرات سخت و پیچیده نداره و در کل به عنوان رادیاتوری که نگهداری آسانی داره معرفی میشه.
میشه رادیاتور قرنیزی و در غیاب یه سیستم لوله کشی قوی و عجیب هم نصب کرد، به همین خاطره که میگن نصب ساده ای داره. جدای از این ها، چه ویلای شما قدیمی و فرسوده باشه و چه جدید و مدرن، این نصب همونقدر سریع و ساده انجام میشه و این دیگر برگ برنده ای است که به رادیاتورهای قرنیزی اختصاص داده میشه.
از انرژی خورشیدی و دیگر انرژی های تجدیدپذیر قادر به استفاده و عملکردی با راندمان بسیار بالا هستند به همین خاطره که حضورشون از بدو ورود به دنیای رادیاتورها با استقبال زیادی همراه بوده.
از آنجا که نصب قرنیز رادیاتوری روی دیوار و تو یه محل در دسترس اتفاق میفته، به همین دلیل به وقت سرویس و تعمیرات، خیلی راحت میشه باهاش ور رفت و تعمیرات مربوطه رو انجام داد و این مزیتی است که رادیاتور قرنیزی داره. به واسطه این ویژگی، حتی زمانی که تصمیم می گیریم رادیاتور قرنیزی را از دکوراسیون ویلا حذف کنیم، ضمن این که به راحتی قابل انجامه، فضای باز شده، خیلی بهینه مجددا مورد استفاده واقع میشه و این یک نکته ارزشمند دیگه در مورد انواع رادیاتور قرنیزیه.
خریدار ویلای شمال، ناگزیر به نصب قرنیزهای مدرن و امروزیه چون دکوراسیون داخلی ویلا، مهمه که جدید و لوکس باشه. اگه از رادیاتور قرنیزی استفاده شه دیگه نیازی نیست هزینه ای صرف قرنیزکاری های ویلا شه و این صرفه جویی در هزینه ها واقعاً با ارزشه.
نورپردازی از دیگر مزیت هایی است که میشه به رادیاتورهای قرنیزی اضافه کرد، با توجه به این که قرنیزهای نوری، نمونه ای جدید و محبوب در میان مردم هستند، شما می تونید پس از نصب رادیاتور قرنیزی، یعنی درست بعد از اینکه ویلا رو به یه رادیاتور جدید با طرح شکیل قرنیز مجهز کنید، حالا آپشن نورپردازی هم به چنین قرنیزی اضافه کنید و شاهد یه فضای لوکس و منحصر به فرد باشید و البته یه محیط گرم و آروم.
در هر مکاتی قابل استفاده س، حتی آپارتمان های شمال، که کوچک متراژ هستند و جای کافی برای شومینه های بزرگ رو ندارن هم می تونن میزبان این نوع رادیاتورها باشن. اگه فک میکنی برای نشیمن ویلا شومینه بهتره، می تونی برای اتاق خواب های ویلا از رادیاتور قرنیزی استفاده کنی.
عایق حرارتی، یکی از مهم ترین پارت های تشکیل دهنده این نوع رادیاتوره. وجود عایق مانع از انتقال گرما به دیوارها میشه، گفتنی است که چنین عایقی در قسمت پشتی رادیاتور نصب شده و در ارتباط با دیواره. جلوگیری از منتقل شدن گرما، مهم تر از همه چیز باعث میشه اتلاف انرژی به کمترین میزان برسه.
بیشتر بخوانید: بهترین سیستم گرمایشی برای ویلا چیست؟ به همراه نکات مهم در خرید
این روزها، تلاش برای داشتن یه دکوراسیون جذاب و چشمگیر، تا جایی پیش رفته که حتی وسایل سرمایشی و گرمایشی هم وارد این بازی شدن. تنوع رنگ و طرح، مهم ترین دلیلی است که باعث شده در ویلاهای لوکس، رادیاتور قرنیزی جای نمونه های کلاسیک و سنتی رو بگیره ضمن این که آلودگی ندارن و این یه مزیت با ارزش و بزرگه. میتونی برای پیاده سازی چنین طرح های خلاقانه ای با اول خونه ارتباط بگیری.
منبع: اول خونه
از مهمترین دلایلی که زندگی مدرن استفاده از این نوع رادیاتورها را پذیرفته، کم مصرف بودنشان است. آنچه باعث میشود رادیاتور قرنیزی دوستدار انرژی خطاب شود، قرارگیری آن در بهترین نقطه ممکن است. این رادیاتورها در کنار درز در و حوالی پنجره نصب میشوند، جائیکه محل تجمع هوای سرد ویلاست، هوای سرد دریافت شده به خوبی گرم میشود و مجدداً توسط رادیاتور توزیع میگردد، از اینرو، هیچ اتلاف انرژی صورت نمیگیرد و شاهد استفاده بهینه از انرژی در رادیاتور قرنیزی هستیم.
استفاده از این نوع رادیاتورها دائماً رو به رشد است، این رادیاتورها که نه تنها به عنوان یک سیستم گرمایشی بلکه بیشتر به علت کم انرژی و دکوراتیو بودن، محبوب دلها شدهاند، به دلیل وجود مزیتهای فراوان، خیلی سریع جای رادیاتورهای قدیمی را گرفتند. عاری از بو و صدا بودن از دلایل عمده این اتفاق بود ضمن این که با استفاده از رادیاتور قرنیزی در ویلا خبری از دودههای سیاه حوالی این سیستم گرمایشی نیست، اتفاق آزار دهندهای که به کررات در سیستمهای قدیمی شاهدش بودیم.
عموماً آلومینیوم مناسبترین جنس معرفی میشود، با این حال بسته به نوع استفاده و میزان بودجه ای که قرار است برای خرید چنین رادیاتورهایی کنار بگذارید، جواب این پرسش متفاوت خواهد بود. نمونههای چدنی و فولادی ارزان تر عرضه میشوند، این دو نمونه اگرچه تا چندی پیش، بخش اعظمی از بازار را به خود اختصاص داده بودند اما به دلیل انتقال کند گرما و مدت زمان زیادی که جهت توزیع گرما در محیط، نیاز دارند، امروزه به ندرت مورد استفاده قرار میگیرند. جنس چدنی رادیاتور هم حکایت مشابهی دارد با این حال برخی افراد برای استفاده در فضاهای کوچک مثل اتاق خواب ویلا، از نمونه فولادی استفاده میکنند، هم از نظر هزینه ارزانتره و هم این که بدلیل کوچک بودن اتاق، از پس توزیع گرما برآمده و می تواند در این محیط، انتقال گرما را به خوبی انجام دهد.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
شماره تماس شما در سایت نمایش داده نمی شود.