13.5 میلیارد تومان
نور
مشاهده ویلابرای اینکه بتوانید یک پروژه را با دقت و در مسیر صحیح پیش ببرید لازم است که با پیمانکاران باتجربه همکاری کنید. جهت ساخت و ساز ویلا و آپارتمان در شمال لازم است که به جوانب مختلف امر آگاهی داشته و اطلاعات کافی کسب کنید. اگر بخواهید مراحل انجام کار را به صورت اصولی و مطابق با استانداردهای تعیین شده پیش ببرید لازم است که با یک تیم کاری باتجربه قرارداد پیمانکاری منعقد کنید. بدین ترتیب در زمان انجام کار خود به میزان زیادی صرفهجویی کرده و قادر هستید تمامی مراحل را بدون نقص پیش ببرید.
به علاوه، مدیریت پیمانکاری به صورت قانونی و با استفاده از روشهای اصولی میتواند بر فرایند انجام کار شما در ساخت و ساز نظارت دقیقی داشته باشد. مدیران پیمانکاری حرفهای میتوانند در پروژههای بزرگ جهت پیشبرد صحیح و اصولی مراحل انجام کار بسیار مفید واقع شوند. بدین ترتیب با استفاده از مدیریت پیمانکاری میتوان فرایند کار را مطابق با قوانین موجود پیش برد. با مدیریت پیمانکاری به طور ویژه، هزینهها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا میکنند و در نهایت فرایند کار به صورت قوی و منسجم پیش خواهد رفت.
یکی از شرایط و الزامات برای راه اندازی یک پروژه، استفاده از شرکتهای پیمانکاری است. مهندسان و مدیران بسیاری در این شرکتها فعالیت دارند و به نوعی بخشهای مختلف را کنترل میکنند. کارهای مختلفی در شرکتهای پیمانکاری انجام میشود تا یک پروژه به نحو احسن اجرا شود. ساخت و ساز ویلا در شمال، ساخت برجها و مراکز تجاری، نمونههایی از بهترین پروژههای سرمایهگذاری در شمال هستند. برای اینکه هر پروژه به موقع و طبق برنامه پیش برود باید فرآیندی به نام مدیریت پیمانکاری انجام گیرد.
برای اجرای برنامههای مدیریت پیمانکاری، مدیران مختلف طبق برنامهریزی عمل میکنند. چک لیستها و استانداردها برای هر پروژه متفاوت است. استفاده از یک تیم کاری با تجربه می تواند پروژه را به خوبی جلو ببرد و در هزینهها و وقت هم بسیار صرفهجویی کند. مدیرانی که پیمانکاری ساخت را کنترل میکنند باید باتجربه باشند و بتوانند مراحل اجرای طرح را در هر شرایطی مدیریت کنند.
در مدیریت پیمانکاری درباره کوچکترین جزئیات هم برنامه خاصی وجود دارد؛ حتی برای حوادث ناخواسته و بحران ها هم به خوبی برنامهریزی میشود. اگر در نظر دارید که از خدمات پیمانکاری استفاده کنید، شرکتهایی را انتخاب کنید که در کار خود، حرفهای هستند.
· مدیریت پیمانکاری، یک فرآیند کاملاً قانونی و اصولی است و با هدف کنترل و نظارت بر قراردادهای پیمانکاری انواع پروژههای ساخت و ساز انجام میگیرد. این روش مدیریتی زمانی اجرا میشود که شخص یا شرکت خاصی، مسئولیت مدیریت قراردادها را برای کارفرما، فروشندگان یا طرفهای دیگر به عهده میگیرد.
· مدیران پیمانکاری برای هدایت دقیق فرآیند مدیریت پیمانکاری به دانش حقوقی نیاز دارند.
· ممکن است همه شرکتها مدیران پیمانکاری را در اختیار نداشته باشند، اما شرکتهای بزرگ یا شرکتهایی که به طور گسترده با دولت یا بخش خصوصی کار میکنند، تمایل به استفاده از مدیران پیمانکاری حرفهای دارند.
مدیریت پیمانکاری نوعی مدیریت است که اغلب نادیده گرفته شده است. در یک پروژه ساخت و ساز، مدیران به طور مکرر با کارکنان خود در تعامل هستند و برخی از این بحثها به طور طبیعی به جبران خسارات یا مراحل انجام پروژه مربوط است.
برخی از این مکالمات با مدیریت بخش پیمانکاری خواهد بود. مدیریت در سایر مشاغل ممکن است چندان مورد توجه قرار نگیرد. اما مدیریت پیمانکاری موضوع مهمی در تجارت است. اگر از نحوه عملکرد فرآیند مدیریت در بخش پیمانکاری آگاه نیستید، الزاماً باید درک صحیحی از اصول آن داشته باشید.
مدیریت پیمانکاری، عموماً در یک تعریف به این صورت معرفی میشود؛ فرآیند مدیریت عقد قراردادها، اجرا و تجزیه و تحلیل پروژه برای به حداکثر رساندن عملکرد عملیاتی و مدیریت صحیح امور مالی در یک سازمان، تحت عنوان مدیریت پیمانکاری نامیده میشود؛ کلیه موارد ذکر شده ضمن کاهش ریسک مالی، موجب افزایش بهرهوری مراحل اجرایی خواهند شد.
سازمانها با فشار فزایندهای برای کاهش هزینهها و بهبود عملکرد شرکت روبرو هستند. تجربه ثابت کرده است که مدیریت بخش پیمانکاری، یک فاکتور بسیار وقتگیر است و این امر نیاز به یک سیستم مدیریتی قوی و منسجم و موثر دارد که به صورت اصولی باید برنامهریزی شود.
بیشتر بخوانید: بهترین منطقه نوشهر برای خرید ویلا
هنگامیکه دو شرکت تمایل به همکاری با یکدیگر دارند، یک قرارداد مشخص بین آنها نوشته میشود که فعالیتهای مربوط به هر دو سازمان را مشخص میکند و شرایطی را وضع مینماید که از طریق آنها موظف هستند هر یک از قسمتهای توافقنامه را انجام دهند. به دلیل تأکید بر درآمد و هزینهها، قراردادهای پیمانکاری بسیار گسترده و مؤثر بر سودآوری پروژهها تأثیر میگذارند.
هنگامیکه یک قرارداد پیمانکاری، ضعیف تنظیم شود، ممکن است یک سازمان هزینههای هنگفتی را به خاطر یک بیاحتیاطی ساده از دست بدهد.
مدیریت پیمانکاری میتواند در نهایت، یک رابطه تجاری قدرتمند ایجاد کند و راه را برای سودآوری بیشتر در درازمدت هموار سازد، اما تنها در صورت مدیریت صحیح، این اهداف برآورده خواهد شد.
ایده خوبی است که یک بخش حقوقی یا یک وکیل را در بحثهای مدیریت قراردادهای پیمانکاری دخالت دهید. صورت بندی دقیق قراردادها برای مدیریت قراردادها بسیار مهم است.
مدیریت پیمانکاری همچنین برای مدیریت قراردادهای مختلف با فریلنسرها یا شرکتهایی که به صورت پروژهای کار میکنند نیز صدق میکند. این موارد گاه نیاز به مدیریت و تغییراتی دارد که به هر دو طرف کمک میکنند.
به طور کلی، مدیریت پیمانکاری شامل چند مرحله اساسی است. مراحل اولیه یا مرحله قبل از قرارداد شامل تمام کارهایی است که قبل از عقد قرارداد با شخص یا شرکتی انجام میشود. مرحله دوم، زمانی است که فرآیند پیمانکاری، واگذار میشود.
این مرحله شامل کلیه مستندات برای نهایی شدن توافقنامه میان دو طرف معامله است. در مرحله سوم، مدیریت و نظارت بر روند اجرای پروژه و هزینهها انجام میگیرد.
این سه مرحله اساسی در حقیقت، یک روش ساده برای نگاه اجمالی به مدیریت پیمانکاری است، اما در واقع، مراحل مدیریتی یک پروژه، پیچیدهتر از آن است و بسته به این که پروژهها از چه نوعی باشند و در چه حجمی باید ساخته شوند، مراحل مدیریتی، بیشتر خواهد بود.
این کافی نیست که یک سازمان یا شرکت، متخصصانی را در اختیار داشته باشد که بتواند مدیریت پیمانکاری را اداره کند. برای برآورده شدن اهداف بخش پیمانکاری، کارکنان باید با حضور در مراحل پروژه و قراردادها و همچنین در استفاده از نرم افزارها تقویت شوند. هنگامیکه یک استراتژی مدیریتی برای پیمانکاری با موفقیت اجرا شد، شرکتها میتوانند انتظار داشته باشند که:
مزایای تجاری و بازده اقتصادی مورد انتظار، تحقق مییابد.
تامینکنندگان با شرکت همکاری کرده و پاسخگوی نیازهای پروژه باشند.
این چنین شرکتی با اختلافات مکرر یا موارد ناخواسته، وقایع ناگهانی و ... در ارتباط با قراردادهای پیمانکاری روبرو نخواهد بود.
ارائه خدمات پیمانکاری برای هر دو طرف رضایت بخش است.
پایه و اساس مدیریت پیمانکاری بر اجرای فعالیتهای موفقیتآمیز پس از عقد قراردادها است. در مرحله مقدماتی، کارکنان باید بر اهداف قرارداد تمرکز کنند و در صورت موافقت، میتوانند پروژه را با شرایط درج شده انجام دهند.
مدیریت پیمانکاری نیاز به یک انعطافپذیری از سوی هر دو طرف درگیر در معامله دارد؛ این جمله به مفهوم آن است که هر دو طرف باید آمادگی مواجه شدن با شرایط تغییر یافته در طول پروژه را داشته باشند. مشکلات، اجتنابناپذیر هستند.
بنابراین شرکتهای مجری خدمات پیمانکاری باید برای شرایط غیر منتظره آماده شوند و در صورت لزوم بتوانند شرایط قرارداد را تغییر دهند. قراردادهای پیمانکاری برای تمام پروژههای ساخت و ساز نظیر ساخت ویلا، برج مسکونی، عمران و راهسازی، مرکز تجاری و ... صدق میکنند.
مهمترین بخش مدیریت پیمانکاری، عقد قراردادها به صورت کاملاً اصولی و قانونی است. اگرچه نوشتن شرایط قراردادهای پیمانکاری وقتگیر و پیچیده است، اما باید دو طرف معامله، حوصله بیشتری به خرج دهند تا در نهایت، هر دو طرف به سودآوری برسند.
بیشتر بخوانید: نکات مهم برای خرید زمین در نوشهر
1- درخواست اولیه برای عقد قرارداد: درخواستهای اولیه روند مدیریت پیمانکاری با شناسایی قراردادها و اسناد مربوطه برای پشتیبانی از اهداف قرارداد، آغاز میشود.
2- تهیه قراردادها: نوشتن قرارداد به صورت دستی یک فعالیت زمان بر است، اما با استفاده از سیستمهای خودکار مدیریتی، این روند میتواند کاملاً سادهتر شود.
3- مذاکره در مورد قرارداد: پس از اتمام تهیه پیش نویس قرارداد، کارمندان میتوانند نسخههای قرارداد را با یکدیگر مقایسه کرده و هرگونه اختلاف را برای کاهش زمان مذاکره، عنوان کنند.
4- تصویب قرارداد: آنچه در مرحله مدیریت پیمانکاری، اهمیت بیشتری دارد و بسیار سختگیرانهتر جلوه میکند، تایید مدیریت است. هر دو طرف قرارداد پیمانکاری باید دلایلی را ارائه دهند که بتوانند تاییدیه مدیریت را برای اجرا پروژه دریافت کنند.
5- اجرای قرارداد: اجرای قرارداد اجازه میدهد تا کاربران با استفاده از امضای الکترونیکی و فکس، مراحل امضا را کوتاهتر کنند.
6- مدیریت تعهدات: این امر به مدیریت دقیق و اصولی در مراحل اجرای پروژه نیاز دارد. به این ترتیب، اطمینان حاصل میشود كه تحویل پروژه به موقع خواهد بود و یا مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت و ساز به موقع به مجریان خواهد رسید و الی آخر.
7- اصلاحات: در برخی شرایط شاید لازم باشد که در پروژه، اصلاحاتی انجام گیرد. در این حالت باید هر دو طرف معامله مجدداً در یک جلسه، مفاد قرارداد را بررسی کرده و در صورت نیاز، آن را تغییر دهند.
8- حسابرسی و گزارش: مدیریت پیمانکاری صرفاً مستلزم تهیه یک قرارداد و سپس اجرای آن نیست. پیمانکار موظف است گزارشهای دورهای را در تمام جزئیات برای کارفرما ارسال نماید.
بیشتر بخوانید: معرفی کامل انواع سبک طراحی ویلای شمال + جامعترین نکات آموزشی
چرخه مدیریت پیمانکاری بسیار مهم است. از آنجائیکه انواع مختلف قراردادها مراحل مختلف خود را طی میکنند، مدیران قرارداد باید بر تغییرات احتمالی یا موارد نقض قرارداد، نظارت داشته باشند.
اگر شرکت یا شخص حقیقی از قرارداد خود ناراضی باشد، احتمال تغییر قرارداد وجود دارد. پیروی از تعهدات قراردادهای پیمانکاری نیز بسیار مهم است؛ بنابراین شرکتهای پیمانکاری حتماً اطمینان حاصل کنند که طرفین قرارداد از تمام موارد توافقی، راضی هستند.
در طی فرآیند مدیریت پیمانکاری این امکان وجود دارد که موارد خطا یا نقص رخ دهد. مدیریت ریسک پروژه، عامل مهمی در طول مدیریت قراردادها است که باید به آن توجه کرد.
به عنوان مثال، اگر یک شرکت پیمانکاری نتواند به تعهدات پیمانکاری خود عمل کند، لازم باشد که قرارداد مجدداً تنظیم شود یا برخی از اقدامات انضباطی تذکر داده شود و یا موارد، پیگیری گردند.
منبع: Avalkhune
مدیریت پیمانکاری، عموماً در یک تعریف به این صورت معرفی میشود؛ فرآیند مدیریت عقد قراردادها، اجرا و تجزیه و تحلیل پروژه برای به حداکثر رساندن عملکرد عملیاتی و مدیریت صحیح امور مالی در یک سازمان، تحت عنوان مدیریت پیمانکاری نامیده میشود.
مدیریت پیمانکاری شامل چند مرحله اساسی است. مراحل اولیه یا مرحله قبل از قرارداد شامل تمام کارهایی است که قبل از عقد قرارداد با شخص یا شرکتی انجام میشود. مرحله دوم، زمانی است که فرآیند پیمانکاری، واگذار میشود. این مرحله شامل کلیه مستندات برای نهایی شدن توافقنامه میان دو طرف معامله است. در مرحله سوم، مدیریت و نظارت بر روند اجرای پروژه و هزینهها انجام میگیرد.
برنامهریزی دقیق- محاسبه هزینه ها و زمان – همکاری با تیم تامین کننده و مهندسین و تکنسینها – عقد قرارداد پیمانکاری – داشتن استراتژی دقیق – رضایت طرفیت قرارداد از انجام پروژه
قراردادهای پیمانکاری برای تمام پروژههای ساخت و ساز نظیر ساخت ویلا، برج مسکونی، عمران و راهسازی، مرکز تجاری و ... صدق میکنند.
مدیریت پیمانکاری میتواند بر فرایند کار به صورت اصولی نظارت دقیق داشته باشد و از بروز خسارتهای احتمالی ممانعت کند.
اغلب برای پروژههای بزرگ که نیاز به مدیریت دقیق و اصولی میباشد مدیریت پیمانکاری کاربرد دارد و سبب پیشبرد درست مراحل انجام کار خواهد شد.
مطابق با قرارداد پیمانکاری میتوان تعهدات شرکت پیمانکاری را بررسی کرد و بدین تریتب طرفین قرارداد مطابق با اصول مشخص شده عمل خواهند کرد.
اطلاعاتم توی این زمینه بیشتر شد ممنون
0 نفر پسندیده
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
شماره تماس شما در سایت نمایش داده نمی شود.