برای فروش

ویلا باغ نیم پیلوت با درختان مثمر در آمل

قیمت‌کل: 9 میلیارد

پیش: 3 میلیارد

    ولیسده, آمل

    کد ملک: 4774

بررسی کلی
کد ملک: 4774
آدرس: ولیسده, آمل
نوع: ویلا جنگلی
متراژ زمین: 265 متر مربع
متراژ بنا: 130 متر مربع
شکل بنا: فلت
سن بنا: نوساز
چشم انداز: دید به جنگل
موقعیت ملکی: مستقل
نوع سند: تک‌برگ
خواب‌ها: 2
سرویس‌بهداشتی: 3
امکانات و ویژگی‌ها
  • حفاظ و دزدگیر
  • حیاط سازی
  • کنتور آب
  • کنتور برق
  • کنتور گاز
  • دیوار کشی
  • آلاچیق
  • باربیکیو
  • پنجره دوجداره
  • درب برقی
  • تراس
  • کولر گازی
  • انباری
  • درب ضد سرقت
  • پکیج و رادیاتور
  • کابینت
  • نور پردازی
توضیحات

اگر به دنبال خرید ویلا در شمال با فضای آرام، امنیت بالا و حس واقعی زندگی در طبیعت هستید، این ویلا باغ نیم پیلوت در منطقه برند ولیسده آمل می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌های شما باشد. ویلایی مستقل با دیوارکشی کامل که در داخل یک مجموعه توریستی و خوش‌نشین قرار گرفته و بدون محدودیت‌ها و مشکلات رایج ویلاهای شهرکی، همان حس امنیت، آرامش و فضای دلنشین شهرکی را به شما منتقل می‌کند.

این ویلا باغ در زمینی به مساحت ۲۶۵ متر و با ۱۳۰ متر بنای نیم پیلوت ساخته شده و به دلیل متراژ مناسب زمین، فضای سبز زیبا و وجود درختان مثمر، حس یک ویلا باغ واقعی را به ساکنین می‌دهد. وجود انواع درختان مرکبات و درختان سیاه ریشه، علاوه بر زیبایی چشم‌نواز، محیطی سرسبز و دلپذیر ایجاد کرده که برای استراحت، زندگی دائمی یا تعطیلات آخر هفته فوق‌العاده است.

طراحی نیم پیلوت این ویلا باعث شده فضای داخلی جذاب‌تر و کاربردی‌تر باشد. ملک دارای ۲ خواب مستر به همراه کمد دیواری بوده و چیدمان داخلی آن کاملاً مناسب خانواده طراحی شده است. همچنین امکاناتی مانند کولر، پمپ آب، آبگرمکن و حفاظ نیز روی ملک نصب شده و خریدار بدون نیاز به هزینه اضافی می‌تواند از ویلا استفاده کند.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این ملک، موقعیت مکانی فوق‌العاده آن است. این ویلا در منطقه ولیسده آمل واقع شده که یکی از مناطق برند و پرتقاضا برای خرید ویلا در آمل محسوب می‌شود. نزدیکی به جاده اصلی باعث دسترسی سریع و آسان به امکانات شهری، مراکز خرید و مسیرهای ارتباطی شده و در عین حال محیط اطراف ویلا کاملاً آرام و دنج است. همچنین فاصله حدود ۱۵ دقیقه‌ای تا دریا، ارزش این ملک را برای خریداران و سرمایه‌گذاران چند برابر می‌کند.

بسیاری از افرادی که عبارت‌هایی مانند خرید ویلا باغ در شمال، خرید ویلا در آمل، خرید ویلا مستقل در شمال، خرید ویلا نزدیک دریا و خرید ویلا ارزان در شمال را جستجو می‌کنند، به دنبال ملکی هستند که هم فضای سبز و آرامش داشته باشد و هم از نظر امنیت و موقعیت مکانی در شرایط ایده‌آل قرار گرفته باشد. این ویلا دقیقاً تمامی این ویژگی‌ها را در کنار هم فراهم کرده است.

قیمت ۹ میلیارد تومانی این ملک با توجه به موقعیت، متراژ زمین، مستقل بودن ویلا و فضای باغی آن، یک فرصت بسیار مناسب در بازار املاک شمال کشور به شمار می‌رود. مخصوصاً اینکه سن بنای حدود ۵ ساله باعث شده قیمت آن نسبت به ویلاهای نوساز منطقی‌تر و اقتصادی‌تر باشد. اگر قصد سرمایه‌گذاری مطمئن یا خرید ویلا در شمال برای زندگی و تفریح را دارید، این ویلا باغ زیبا می‌تواند انتخابی هوشمندانه و آینده‌دار برای شما باشد.

مکان (تقریبی)
تیم اول‌خونه
توصیه می‌کنیم پیش از بازدید، برای دریافت قیمت دقیق و اطلاعات بیشتر، با کارشناس این ویلا تماس بگیرید.
درخواست بازدید
املاک ویژه

جدیدترین ملک

طاها پهلوان
طاها پهلوان
35 میلیارد
پیش: 10 میلیارد
عباس همتیان
عباس همتیان
16 میلیارد
پیش: 6 میلیارد
محمدرضا مظلوم
محمدرضا مظلوم
6 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
محمدرضا مظلوم
محمدرضا مظلوم
5 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
محمدرضا مظلوم
محمدرضا مظلوم
6 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
طاها پهلوان
طاها پهلوان
13 میلیارد
پیش: 3 میلیارد
طاها پهلوان
طاها پهلوان
10 میلیارد
پیش: 4 میلیارد
عباس همتیان
عباس همتیان
7 میلیارد
پیش: 2 میلیارد