برای فروش

فروش ویلا در جاده ساحلی

تماس بگیرید

جهت استعلام قیمت بروز تماس بگیرید.

    كلوده, محمودآباد

    کد ملک: 504

بررسی کلی
کد ملک: 504
آدرس: كلوده, محمودآباد
نوع: ویلا ساحلی
متراژ زمین: 400 متر مربع
متراژ بنا: 250 متر مربع
شکل بنا: دوبلکس
سن بنا: نوساز
چشم انداز: دید به دریا
موقعیت ملکی: شهرکی
کاربری زمین: مسکونی
نوع سند: مشاع
خواب‌ها: 3
سرویس‌بهداشتی: 8
امکانات و ویژگی‌ها
  • پنجره دوجداره
  • حیاط سازی
  • تراس
  • آلاچیق
  • هوشمند سازی شده
  • کنتور آب
  • کنتور برق
  • کنتور گاز
  • دیوار کشی
  • کابینت
  • درب ضد سرقت
  • ویلا شهرکی
  • ویلا لاکچری
  • ویلا باغ
توضیحات

فروش ویلا در جاده ساحلی محمودآباد

خرید ویلا در شمال خصوصا در شهری زیبا و توریستی همچون محمودآباد نه تنها برای گذراندن روزهای تعطیل معرکه است بلکه به منظور سرمایه گذاری هم فکری بکر است.
ویلا نوساز در محمودآباد یکی از ویلاهای خوش ساخت و البته خوش قیمت است که با دیدنش در همان ابتدا شیفته اش خواهید شد. این ویلا به سبک رومی ساخته شده و با محوطه سازی حیات و باغچه هایی که در حاشیه حیات وجود دارد ظاهری فرینده به ویلا بخشیده است.
این ویلا برای افرادیکه می خواهند از شلوغی و ازدحام شهرهای بزرگ به محیطی دنج و آرام پناه ببرند و زیر سایه آرامش محیط به استراحت بپردازند طراحی شده است.
 اگر شما هم در گروه همین افراد هستید پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید تا با آگاهی از امتیازات و ویژگی های این ویلا ساحلی برای خریدی پرسود اقدام کنید.

امتیازات ویلا در محمودآباد

ویلای محمودآباد لوکس و مدرن است و با قرارگیری در منطقه ای دنج حس زندگی را برایتان تازه می کند. این منطقه از امنیت بسیار بالایی برخوردار است و از آنجاییکه این ویلا در گروه ویلا شهرکی قرار دارد به حیث امنیت حرف ندارد.
 نگهبانی شبانه روزی و برخورداری از کادری مجرب خیالتان را راحت و آسوده می کند. جالب است بدانید: این ویلا به قدری جذاب محوطه سازی شده که با دیدنش برای خرید این ویلا نوساز وسوسه خواهید شد.
داشتن محیطی که روحمان را با طبیعت پیوند دهد بسیار مهم است و اکثر افراد دلشان می خواهد ویلایی را در شمال خریداری کنند که در ساختش این نکته هم درنظر گرفته شده باشد. این ویلا از لحاظ محوطه سازی حیات عالیست و با ورود به ویلا دلتان گرم می شود.
 طراحی فضای داخلی از دیگر امتیازات بارز این ویلا ساحلی است. سقف کناف، وجود ستونی زیبا در بخش نشیمن، پنجره هایی بزرگ و نورگیر و لوسترهایی مجلل در کنار پله هایی چوبی برای نشان دادن اختلاف سطح محیطی دلنشین و جذاب را خلق کرده است که نظرتان را جذب خواهد کرد. فضا بزرگ و دلنواز است و می توانید با چیدمانی منحصر به فرد ویلایی باشکوه و خاص داشته باشید.
 این ویلا از 3 اتاق خواب مستر طراحی شده است که به زیبایی تزیین شده است. اگر می خواهید کمی با خودتان خلوت کنید و خستگی هایتان را از تن به در کنید و ذهنی آرام داشته باشید به تراسی که در طبقه فوقانی ویلا وجود دارد بروید.
اینجا همان جایی است که برای احیا کردن روحتان به آن نیاز دارید. زمانیکه روی این تراس بایستید با تماشای چشم انداز بی نظیری که مقابل چشمانتان قرار دارد تمامی دغدغه ها و نگرانی هایتان را رها خواهید کرد.
در کنار تمامی این ویژگی ها این ویلا نوساز تمامی انشعابات را داراست. همچنین کنتور آب، کنتور برق، کنتور گاز، چاه آب نیز از دیگر امتیازات این ویلا در محمود آباد است که با قابلیت هوشمندسازی که دارد دست شما را باز گذاشته است.
اگر می خواهید ویلایی دوبلکس، مدرن و با سبک رومی داشته باشید این ویلا برای شما طراحی شده است.

لوکیشن ویلا ساحلی

این ویلا نوساز با سند مشاع در منطقه کلوده محمودآباد که یکی از بهترین مناطق است واقع شده و به دلیل نزدیکی به جاده اصلی و امکانات شهری می تواند گزینه ای ایده آل برای هر خریداری باشد. این شهرک ساحلی به دلیل نزدیکی به ساحل مورد توجه خیلی از پایتخت نشینان است از این رو خرید این ویلا ساحلی می تواند انتخابی هوشمندانه باشد.

مکان (تقریبی)
تیم اول‌خونه
توصیه می‌کنیم پیش از بازدید، برای دریافت قیمت دقیق و اطلاعات بیشتر، با کارشناس این ویلا تماس بگیرید.
درخواست بازدید
املاک ویژه

جدیدترین ملک

دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
30 میلیارد
پیش: 7 میلیارد
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
13,90 میلیارد
پیش: 4,17 میلیارد
ویلا همکف حیاط دار در ۵۰۰ متری دریا
برای فروش
ویلا ساحلی

خشت سر, محمودآباد

  • 2
  • 210 متر
  • 120 متر
  • مستقل
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
5 میلیارد
پیش: 1 میلیارد
ویلا تریبلکس مدرن با مدارک کامل
برای فروش
ویلا ساحلی

چهارمحل, محمودآباد

  • 3
  • 230 متر
  • 300 متر
  • مسکونی
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
8 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
ویلا استخردار با مدارک‌ کامل و هوشمند
برای فروش
ویلا ساحلی

عبدالله آباد, محمودآباد

  • 3
  • 200 متر
  • 247 متر
  • مسکونی
مهندس رازنهان
مهندس رازنهان
7 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
3 میلیارد
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
11 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
ویلا مدرن استخردار مبله شهرکی
برای فروش
ویلا ساحلی

چهارمحل, محمودآباد

  • 3
  • 385 متر
  • 200 متر
  • مسکونی
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
11 میلیارد
پیش: 2 میلیارد