برای فروش

آپارتمان شهرکی. ساحلی دید به دریا

تماس بگیرید

جهت استعلام قیمت بروز تماس بگیرید.

    محمودآباد, محمودآباد

    کد ملک: 2725

بررسی کلی
کد ملک: 2725
آدرس: محمودآباد, محمودآباد
نوع: آپارتمان
متراژ زمین: 600 متر مربع
متراژ بنا: 208 متر مربع
شکل بنا: آپارتمانی
سن بنا: ۱ سال
چشم انداز: دید به دریا
موقعیت ملکی: شهرکی
کاربری زمین: مسکونی
نوع سند: تک‌برگ
خواب‌ها: 3
امکانات و ویژگی‌ها
  • آسانسور
  • چاه آب
  • گرمایش از کف
  • دوربین مدار بسته
  • کولر گازی
  • پنجره دوجداره
  • حیاط سازی
  • انباری
  • تراس
  • آلاچیق
  • باربیکیو
  • شومینه
  • آیفون تصویری
  • مبله
  • کنتور آب
  • کنتور برق
  • کنتور گاز
  • اتاق پخت
  • وان حمام
  • کابینت
  • درب ضد سرقت
  • ویلا شهرکی
  • ویلا لاکچری
  • نور پردازی
  • نگهبانی
  • شرایط اقساطی
توضیحات

فروش آپارتمان شهرکی ساحلی

اگر تا کنون سفری به شمال کشور کرده اید بدون شک محمود آباد با مردمانی مهمان نواز و خونگرم توجه شما را به خود جلب نموده است. علاوه بر این ساحل دنج و سرشار از آرامش آن و همچنین تنوع مکان های تفریحی و دیدنی محموداباد از هر نظر برای شما جذاب بوده و محمودآباد گزینه ی بعدی برای سفر های شما به شمال کشور بوده است و در گوشه و کنار برای اطرافیان خود این مکان زیبای شمالی را معرفی می کنید. 
همان طور که می دانید اپارتمان ها از مزایای بسیار بالایی برخوردار هستند.  یکی از این مزایا، امنیت بالای آن است که خیال خریدار را آسوده می کند و از گذاشتن وسایل ارزشمند قیمتی هیچ گونه دلهره و ترسی ندارید و با خیالی اسوده ساختمان خود را خالی خواهید گذاشت. 
این ویلا دارای زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع است که ۲۰۸ متر مربع از آن زیر ساخت زیبای ویوی دریایی رفته است. انشعابات آب، برق، گاز ساختمان مجزا می باشند. علاوه بر این ویلا دارای چاه آب عمیقی است که هیچ گونه کمبود آبی ندارد.   

دکوراسیون داخلی آپارتمان محمودآباد 

یکی از بزرگترین ارزش های این ساخت این است که به صورت فول فرنیش تقدیم شما عزیزان می گردد و با مبل های شیک و مدرن امروزی توسط بهترین طراح دکوراسیون داخلی طراحی شده است. این ویلا دارای ۳ خواب مجزا با تمامی امکانات و همچنین دو خواب آن مستر با لوکس ترین تجهیزات می باشد. تراس هایی با ویوی زیبای دریای خزر که با نگاه کردن به موج های خروشان می توانید تمامی دغدغه های کاری و ذهنی خود را دور بریزید و به آرامش برسید نیز از امکانات اصلی و جذاب آپارتمان در محمود آباد است.
استراحت در این اتاق های دنج بسیار شیرین است و با وجود داشتن پنجره های دو جداره درجه ی یک هیچ گونه صدایی از بیرون ساخت وارد اتاق ها نمی شود. پذیرایی ویلا بسیار بزرگ، با شومینه ای زیبا مزین شده است. کفپوش های سرامیکی اعلا، شفاف همراه با سقف های کنف کاری شده و نور پردازی شده بسیار عالی به نظر می آیند. آشپز خانه ای زیبا همراه با اتاق پخت و با کابینت های ام دی اف رنگ چوب زیبا طراحی شده است. این همه زیبایی در کنار یکدیگر زیبایی بی نظیر به ساختمان داده اند. 
سیستم گرمایشی ویلا گرمایش از کف است که با شومینه داخلی گرمایی زیاد در ساختمان تولید می کند و سرمایی به استخوان رسوخ نخواهد کرد. کولر گازی هم برای ساختمان تهیه گردیده است. 
هیچ گونه نگرانی برای بالا رفتن از پله ها نداشته باشید، چرا که آسانسور در آپارتمان تعبیه گردیده است و همان گونه که می دانید ارزش طبقات بالایی یک آپارتمان دنج تر و ارزشمند تر از طبقات پایینی می باشند. 

امکانات و تجهیزات خارجی ساختمان محمودآباد

 یک اپارتمان همه چیز تمام باید انباری داشته باشد تا بتوان وسایل غیر قابل استفاده را در آن جا سازی کرد. که خوشبختانه معمار این ساخت این نکته را مد نظر قرار داده است. 
حیاط سازی ویلا بسیار با ظرافت و زیبایی خاصی طراحی گردیده است، همراه با کف پوش های موزاییکی، با باغچه بندی های منظم و کاشتن درختان و گل های زیبا و علاوه بر این در حیاط آن نور پردازی عالی انجام شده است، که در شب ها هم می توان از زیبایی های آن لذت برد. در حیاط ویلا آلاچیق و باربیکیو زیبایی گذاشته شده که بهترین مکان برای استراحت در فضای باز و خارج از ویلا است. 
امنیت این آپارتمان بسیار بالا است، چرا که درب های ضد سرقت و دوربین های مدار بسته و آیفون تصویری در ساخت آپارتمانی با تمامی امکانات قرار داده شده است.
اگر به دنبال خلاصی از شلوغی های شهری هستید بهتر است که در مکانی دنج و خوش آب و هوا، آپارتمانی برای رسیدن به آرامش تهیه کنید و در روزهایی که از شهر دور می شوید به آن پناه ببرید و به آرامش برسید.

مکان (تقریبی)
تیم اول‌خونه
توصیه می‌کنیم پیش از بازدید، برای دریافت قیمت دقیق و اطلاعات بیشتر، با کارشناس این ویلا تماس بگیرید.
درخواست بازدید
املاک ویژه

جدیدترین ملک

ویلا دوبلکس مدرن در آمل
برای فروش
آپارتمان

ولیسده, آمل

  • 3
  • 260 متر
  • 210 متر
  • مسکونی
درسا ارسلان
درسا ارسلان
6 میلیارد
پیش: 1 میلیارد
آپارتمان بازسازی شده داخل شهرک ساحلی
برای فروش
آپارتمان

حربده, محمودآباد

  • 2
  • 200 متر
  • 100 متر
  • مسکونی
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
7 میلیارد
پیش: 1 میلیارد
مهندس حسینی
مهندس حسینی
8 میلیارد
مهندس حسینی
مهندس حسینی
13 میلیارد
مهندس حسینی
مهندس حسینی
5 میلیارد
آپارتمان شهرکی در سرخرود
برای فروش
آپارتمان

خانه دریا, سرخرود

  • 2
  • 400 متر
  • 118 متر
  • مسکونی
مهندس حسینی
مهندس حسینی
7 میلیارد
مهندس حسینی
مهندس حسینی
5 میلیارد
اپارتمان پلاک یک 170 متری در سرخرود
برای فروش
آپارتمان

خط دریا, سرخرود

  • 2
  • 700 متر
  • 170 متر
  • مسکونی
مهندس حسینی
مهندس حسینی
12 میلیارد