19 میلیارد تومان
چمستان
مشاهده ویلااز آنجائیکه کشور ایران به عنوان منطقه زلزلهخیز در خاورمیانه شناخته شده است به همین دلیل پروژههای ساختمانسازی باید طبق اصول مقاومت به زلزله طراحی گردند. سازه LSF به عنوان یکی از سازههای مقاوم به زلزله معرفی شده است که در چند سال اخیر مهندسان و پیمانکاران نگاه جدی به این سازه داشتهاند. در این مطلب ما قرار است در مورد ویژگیهای سازه ال اس اف، مزایا، معایب و قیمت این نوع سازه برای استفاده از آن در پروژههای ساختمانسازی صحبت کنیم. تنها چند دقیقه از زمان خود را برای مطالعه این مطلب کنار بگذارید تا بیشتر با این سازه و کاربردهای آن آشنا شوید.
سازههای ال اس اف در واقع سازههای پیش ساخته شده با استفاده از ورقهای گالوانیزه با ضخامت کم میباشند. جالب است بدانید که اگر چه ضخامت این ورقهای فولادی بسیار کاهش یافته است ولی مقاومت این نوع سازه در برابر خوردگی و زنگزدگی بسیار بالا بوده و همین موضوع باعث افزایش طول عمر ساختمانها میشود. در واقع مقاومت در برابر زنگزدگی سازه LSF دامنه کارایی آن را گسترش داده و حتی در مناطق شمالی کشور برای ساخت مجتمعها، خانهها و ویلاها نیز از این سازه استفاده میشود.
یکی دیگر از ویژگیهای سازههای LSF مقاومت بسیار بالا در برابر زلزله است. شاید تصور کنید که وزن کم و ضخامت کم این سازه اصلاً تناسبی با مقاومت در برابر زلزله ندارد. در صورتی که طبق اصول مهندسی وقتی یک سازه وزن کمتری داشته باشد مناسبترین رفتار را در برابر نیروهای ناشی از زلزله از خود نشان داده و در نتیجه مقاومت و طول عمر ساختمان را بالا میبرد. بنابراین شما هم در ساخت صرفهجویی کردهاید و هم توانستهاید یک ساختمان کاملاً استاندارد در برابر زلزله بسازید.
بیشتر بخوانید: CFS و LSF، دو سازه سبک از پیش ساخته شده
اگر چه هنوز هم اغلب پیمانکاران به سراغ روشهای قدیمی برای ساخت و ساز میروند ولی اگر شما به عنوان یک پیمانکار و یا کارفرما با مزایای سازه های LSF آشنا شوید قطعاً ترغیب خواهید شد که پروژههای بعدی خود را با این نوع سازهها پیش ببرید:
1- وزن سازههای ال اس اف پایین است و جز سازههای سبک به حساب میآید. بنابراین جابجایی این سازههای پیش ساخته شده بسیار راحت است.
2- نصب این سازهها نیز راحت بوده و هزینه کمی را میطلبد.
3- در عین حال که وزن کمی دارند مقاومت بسیار بالایی در برابر زلزله از خود نشان دادهاند.
4- از طرف دیگر مقاومت این سازه در برابر آتش سوزی بسیار زیاد است. بنابراین ساختمان شما را در برابر آتش سوزی نیز مقاوم و عایق میکند.
5- این سازه در برابر خوردگی فیزیکی و شیمیایی و زنگزدگی نیز مقاومت دارد بنابراین همین موضوع طول عمر مفید ساختمان را افزایش میدهد.
6- از طرف دیگر سازه LSF انعطافپذیری بسیار بالایی داشته و شما برای هر نوع طراحی ساختمان میتوانید از این سازهها استفاده کنید.
7- تمامی سطوح سازههای ال اس اف کاملاً صاف و یکدست هستند بنابراین وقتی شما اسکلت ساختمان را نصب کردید برای استفاده از مصالح ساختمانی به هیچ عنوان محدودیتی برای شما وجود نخواهد داشت.
8- از آنجائیکه در طراحی سازههای LSF میزان مصرف فولاد کاهش یافته است بنابراین هزینه این نوع اسکلتهای ساختمانی نسبت به سایر اسکلتها بسیار کمتر است.
بیشتر بخوانید: معرفی کامل انواع سبک طراحی ویلای شمال + جامعترین نکات آموزشی
در کنار مزایایی که برای این نوع سازه ساختمانی ذکر کردیم بد نیست نگاهی به محدودیتها و در واقع معایب این سازه نیز داشته باشیم:
1- برای استفاده از سازههای LSF شما به نیروهای متخصص نیاز دارید که هم از نظر علمی و هم از نظر عملی مهارت بسیار بالایی داشته باشند. در واقع هر پیمانکاری نمیتواند این سازه را در ساختمان شما مورد استفاده قرار دهد.
2- اگر قرار است ساختمان شما بیش از ۵ طبقه داشته باشد محدودیتهایی برای استفاده از سازه ال اس اف به وجود میآید. در اغلب موارد مهندسین از شما میخواهند که برای ساختمانهای بیش از ۵ طبقه سازه LSF را کنار بگذارید. اما اگر اصرار دارید که حتماً این سازه استفاده شود باید پیش نیازهای آن به خوبی رعایت گردد که همین پیش نیازها هم مدت زمان کار را افزایش داده و هم باعث افزایش هزینهها میشود.
3- اگر چه نصب سازههای LSF بسیار راحت است ولی اگر دقت کافی نداشته باشید و آسیبی به قطعهای از آن وارد گردد مجبور هستید دوباره برای سفارش سازه اقدام نمایید. همین موضوع در زمان حمل و نقل نیز صدق میکند. در واقع جابجایی سازه ال اس اف باید بسیار دقیق و ایمن انجام گیرد.
4- همچنین فراموش نکنید که سازههای LSF در برابر انبساط و انقباض سر و صدا ایجاد میکنند بنابراین ممکن است هر از گاهی صداهایی را در ساختمان بشنوید.
1- برای ساخت مجتمعهای مسکونی که نهایتاً ۵ طبقه دارند میتوان از سازههای ال اس اف استفاده کرد.
2- همچنین این سازهها برای راهاندازی مجموعههای آموزشی و تفریحی کاربردهای بسیار زیادی دارند.
3- فرض کنیم که شما میخواهید یک طبقه به پشت بام خانه خود اضافه کنید و یا یک رستوران با موقعیت جغرافیایی بسیار زیبا دارید و میخواهید یک طبقه به رستوران اضافه گردد تا این طبقه برای دورهمیها یا به عنوان کافی شاپ و یا حتی به عنوان یک کتابخانه مورد استفاده قرار گیرد. در این صورت میتوانید از سازه LSF استفاده کنید. چون وزن سازه سبک است به پی ساختمان فشار وارد نخواهد شد.
4- همچنین برای ساخت کارخانهها یا کارگاههایی که به عنوان کارگاههای صنعتی ثبت میشوند میتوان از سازه ال اس اف استفاده کرد.
بیشتر بدانید: برای ساخت ویلا، اسکلت فلزی بهتر است یا اسکلت بتنی؟
قطعاً موضوعی که برای همه کارفرمایان و پیمانکاران در جریان ساخت و ساز اهمیت دارد بحث هزینه متریال به کار رفته است چون باید قیمت نهایی معقول باشد تا بتوان مشتریان مناسبی را برای فروش ساختمان پیدا کرد.
بطور کلی از آنجایی که سازههای LSF به صورت پیش ساخته هستند زمانی که شما به سراغ روشهای پیش ساخته میروید هزینه نهایی بین ۵۰ تا ۶۰ درصد برای شما کاهش پیدا میکند و در نتیجه هزینه نهایی برای اسکلتبندی ساختمان کم میشود. از طرف دیگر اگر شما مقایسهای بین سازه LSF با سازههای بتنی یا فلزی داشته باشید متوجه خواهید شد که برای اجرای سازه ال اس اف نیازی به اجرای وال پست نیست. بنابراین هزینهها کمتر میشود.
1- قرار است در کدام یک از قسمتهای ساختمان سازه ال اس اف به کار برده شود؟
2- متراژ ساختمان چقدر است؟
3- ساختمان شما چند طبقه است؟
4- چه زمانی برای خرید سازه ال اس اف اقدام کردهاید؟ مسلماً زمانی که اوج ساختمانسازی است قیمت این سازهها نیز بالا میرود.
برای پروژههای ساختمانسازی شما به یک تیم حرفهای نیاز دارید تا با روشهای کاملاً مدرن براساس نوع ساختمان، موقعیت جغرافیایی و طراحی در نظر گرفته شده برای آن، یک ساختمان کاملاً استاندارد و زیبا برای شما طراحی کنند. در صورتی که در استان مازندران هستید و میخواهید یک ویلا بسازید یا به تازگی میخواهید پروژههای ساختمانسازی را آغاز کنید میتوانید بر روی کمک تیم اول خونه حساب کنید. مهندسین حرفهای ما به روشهای جدید من جمله سازههای LSF تسلط بالایی دارند، بنابراین صفر تا صد امور را با بهترین کیفیت و با قیمت مناسب برای شما پیش خواهند برد.
منبع: اول خونه
انواع سازه LSF، پروفیلهای فولادی سبک با جداره نازک هستند که در ساختمانسازی در قسمتهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرند.
وزن سبک- مقاومت و سختی بالا- پایداری در برابر شرایط محیطی- کاهش هزینههای اجرایی و نیروی کار- کاهش مصرف انرژی ساختمان- قابلیت تولید انبوه در کارخانه- حمل و نقل آسان با محل نصب- نصب آسان- مقرون به صرفه
سازههای LSF در برابر شرایط مرطوب و بارندگی شدید بادهای طولانی و انواع پوسیدگیها مقاوم هستند. امکان طراحی خلاقانه ساختمان با سازههای LSF نیز وجود دارد.
بله، اما ابتدا یک مهندس باید کامل وضعیت ساختمان را بررسی کند تا متوجه شود سازه در کدام یک از قسمتها قابل نصب است.
بله، همان گونه که در مقاله گفته شد اگر ساختمان تا ۵ طبقه باشد نیز باز هم میتوان سازه ال اس اف را استفاده کرد.
شما ابتدا باید نوع ساختمان، متراژ و منطقه جغرافیایی آن را مشخص کنید. مهندسین ساختمانسازی وضعیت را بررسی میکنند و در صورت امکان سازه LSF برای ساختمان شما اجرا خواهد شد.
با سلام قیمت یک سازه LSF در شمال با متریال متوسط و خوب با 120 متر زیربنا در چه حدودی خواهد بود؟ البته بدون محوطه سازی
1 نفر پسندیدهبا سلام متری 13 میلیون تومان در نظر داشته باشید بدون محوطه سازی
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
شماره تماس شما در سایت نمایش داده نمی شود.