13.5 میلیارد تومان
نور
مشاهده ویلاگلهای آپارتمانی انواع و اقسام گوناگونی دارند که نگهداری از هرکدام ممکن است دارای نکات خاصی باشد. با رعایت اصول نگهداری گلهای آپارتمانی به روش صحیح میتوان زیبایی و سلامت آنها را حفظ کرد. برای این که گیاهان شما دارای سرزندگی و شادابی لازم باشند ضرورت دارد که از آنها مراقبت شود و شرایط نگهداری آنها با آشنایی کامل صورت بگیرد. بررسی محیطی که قرار است گیاهان و گلهای مورد نظر خود را پرورش دهید در حفظ سلامت آنها اهمیت بسزایی دارد.
در واقع بررسی سلامت گیاهان و آبیاری مناسب آنها در شرایط موجود سبب میشود رشد مناسبی داشته باشند. برای نگهداری بهتر گلهای آپارتمانی نیاز به نور کافی دارید زیرا بدون وجود نور، گلها دچار رنگ پریدگی شده و ممکن است زرد و خشک شوند. میزان نور مورد نیاز برای گلها نیز باید با توجه به نوع گیاه تعیین گردد.
نور غیر مستقیم کمک زیادی به رشد مطلوب گلها و گیاهان آپارتمانی خواهد کرد. آبیاری مناسب به نحوی که گلها دچار خشکی نشوند و یا با آب اضافی مواجه نگردند از دیگر عوامل مهم در پرورش اصولی گیاهان آپارتمانی قلمداد میگردد. بررسی خاک و کوددهی خوب موجب رشد مطلوب و دلخواه گیاه خواهد شد.
آشنایی با اصول نگهداری گلهای آپارتمانی کمک میکند تا خانهای زیباتر و یک محیط دلنشین و خوشایندی داشته باشید. اکثر خانوادهها به نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی علاقهمند هستند. چه بهتر که قسمتی از آپارتمان، خانه یا ویلا به نگهداری از گیاهان سرسبز یا گلهای رنگارنگ اختصاص داده شود. حس و حالی که گلها و گیاهان در محل زندگی به وجود میآورند، وصفناپذیر است.
به این ترتیب احساس طراوت، شادابی و زندگی در آپارتمان القا خواهد شد. نگهداری از انواع گل ها و گیاهان آپارتمانی، اصول و نکات خاص خود را داشته و در هر یک از انواع و گونههای گیاهان، متفاوت است. هنگامی که برای خرید یکی از انواع گلهای آپارتمانی مراجعه میکنید، با بیشتر از ۱۰۰ گونه مختلف برخورد خواهید کرد که ممکن است در نگاه اول، شما را سردرگم کند.
در همین ابتدای بحث لازم است خاطرنشان کنیم که خرید گل ها و گیاهان آپارتمانی در یک مرحله یا با یکبار مراجعه به بازار گل و گیاه امکانپذیر نخواهد بود مگر آنکه قبلاً تجربه خرید این گیاهان را داشته باشید. برای اینکه سادهتر بتوانید یکی از انواع گلهای آپارتمانی را انتخاب کنید باید شرایط آپارتمان خود را از نظر نور، دما و رطوبت بررسی کنید.
اینها عواملی هستند که جزء اصول نگهداری گل های آپارتمانی معرفی شدهاند. اسرار تازه ماندن گیاهان آپارتمانی در حقیقت به همین سه عامل مهم بستگی دارد. در ادامه این مطلب درباره ترفندها و روش های نگهداری گل های آپارتمانی صحبت میکنیم و در میانه گفتهها به انواع گیاهان آپارتمانی و شرایط رشد آنها نیز اشارهای داریم. در پایان این مطلب میتوانید بهترین گل های آپارتمانی را برای منزل خود انتخاب کنید و به سادگی از آنها نگهداری و مراقبت نمایید.
در دنیای امروز اغلب خانهها به آپارتمان تبدیل شده و به همین دلیل انسانها از نعمت داشتن حیاط و باغچه بینصیب ماندهاند. اما شما با نگهداری از گیاهان آپارتمانی در محیط خانه میتوانید سرسبزی و شادابی را به محل زندگی خود هدیه کنید. برای نگهداری از گیاهان آپارتمانی باید چند نکته را مد نظر داشته باشید تا گیاهان به خوبی رشد کرده و دچار مشکلاتی همانند بیماری، پوسیدگی و یا حتی پژمردگی نشوند. در ادامه این مقاله مهمترین نکات مراقبت از گیاهان آپارتمانی را بیان خواهیم کرد:
گیاهان از نظر نیاز نوری به گروههای مختلف تقسیمبندی میشوند. گیاهان آپارتمانی که برگهای رنگی و قرمز دارند به نور بیشتری نیاز داشته ولی برخی از گیاهان با برگهای سبز تنها به روشنایی نیاز دارند و باید از نور مستقیم به دور باشند. بنابراین براساس نوع گیاه آپارتمانی بهتر است قسمتی از خانه که شرایط مناسب برای گیاه را دارد انتخاب کنید.
بهترین دما برای نگهداری از گیاهان آپارتمانی، دمای محیط یعنی معادل ۲۵ درجه سانتیگراد است. افزایش زیاد و یا کاهش بیش از حد دما باعث آسیب به گیاهان خواهد شد. در نتیجه زمان انتخاب محیط برای نگهداری از گیاهان آپارتمانی، حتما به این مسأله توجه داشته باشید. از سوی دیگر محلی که گیاهان قرار میگیرند باید تهویه مناسب داشته باشد. برای مثال اگر گیاهان را در نزدیکی تراس قرار میدهید در طول روز و بستگی به فصل سال ساعاتی در بالکن را باز بگذارید تا تهویه انجام گیرد و مشکلاتی همانند پشه یا قارچ برای گیاهان آپارتمانی رخ ندهد.
یکی از مهمترین و در واقع حیاتیترین نکات نگهداری از گیاهان آپارتمانی، مقدار آبی است که باید برای هر گیاه مورد استفاده قرار گیرد. نیاز آبی گیاهان براساس میزان رشد، دمای محیط، میزان نور موجود در محیط و فصل سال متفاوت است. برای مثال در تابستان به دلیل اینکه تبخیر و تعرق گیاه افزایش پیدا میکند قطعاً نیاز آبی گیاهان بیشتر شده و باید فاصله بین هر دو آبیاری را کوتاه کرد.
البته در زمان آبیاری نباید شرایط غرقابی برای گلدانها اتفاق بیفتد چرا که ریشه خفه خواهد شد. بنابراین به جای اینکه در یک نوبت حجم زیادی از آب را به گلدانها بدهید تعداد دفعات آبیاری را بیشتر کرده و در هر بار، مقدار کمتری به گلدان آب دهید تا مشکلاتی شامل خفگی برای ریشه اتفاق نیافتد. از طرف دیگر حتماً باید ته گلدانها سوراخ باشد تا زهکش برقرار شده و آب مازاد از داخل آن خارج شود. وجود زهکش برای جلوگیری از خفگی ریشه و پوسیدگی ریشه اهمیت بسیار زیادی دارد.
برخی از افراد گمان میکنند همین که آب کافی در اختیار گیاه قرار گیرد، کافی بوده و روش آبیاری اهمیتی ندارد. در صورتی که اگر شما به این موضوع توجه نکنید ممکن است خاک قسمتی از گلدان شسته شده و باعث گودی در آن قسمت شود. همین مشکل منجر به بیرونزدگی ریشه خواهد شد. بهتر است برای آبیاری گلدانها از آبپاشهای مخصوص استفاده کنید. با استفاده از این آبپاشها هیچ فشاری به سطح خاک و در نتیجه ریشه وارد نخواهد شد و آب به صورت یکنواخت در تمامی قسمتهای خاک پخش میشود.
از زمانی که رشد گیاه در داخل خاک آغاز میشود، مصرف مواد معدنی و مواد آلی در داخل خاک شروع خواهد شد. شده در نتیجه با گذشت زمان، منابع غذایی خاک تخلیه شده و شما باید اقدام به کوددهی کنید. اما نوع کود مورد نیاز و مقدار مصرف آن باید تحت نظر متخصص تعیین گردد چرا که نیاز کودی گیاهان با یکدیگر متفاوت است. از طرف دیگر شما باید بدانید که کوددهی دقیقاً در چه زمان از سال انجام شود.
برای مثال در طول فصل زمستان که اغلب گیاهان رشد کندی دارند، بهتر است که کوددهی را انجام ندهید ولی با نزدیک شدن به آخر فصل زمستان که هوا گرم شده و گیاهان از خواب بیدار میشوند، در این زمان حتماً باید کوددهی را شروع کنیم. فراموش نکنید که نوع کود مورد استفاده، براساس نوع گیاه و میزان رشد آن متفاوت است. بنابراین خودسرانه عمل نکرده و حتماً از مهندسی کشاورزی در این زمینه سؤال کنید.
به هر حال ممکن است برخی از گیاهان شما بنا به دلایلی دچار بیماری و یا حمله آفتها شوند. در این صورت حتماً باید درمان را در اولین فرصت شروع کنید. در اولین قدم باید گیاه آلوده به بیماری و آفت را از سایر گیاهان جدا کنید چرا که عامل بیماریزا قطعاً به سایر گیاهان حمله میکند. سپس به یک متخصص مراجعه کنید تا بتواند علت مشکل را تشخیص داده و سم مورد نیاز را برای گیاه شما تجویز کند. دقیقاً سم باید براساس دستورالعمل مصرف شود تا عامل بیماریزا به طور کامل ریشهکن گردد.
یکی از نکات مهم برای نگهداری از گیاهان آپارتمانی، بحث اسپریپاشی گلدانها به خصوص در فصل تابستان است چرا که در این فصل هوا به شدت گرم شده و میزان تعرق گیاه افزایش پیدا میکند. آبپاشی کمک میکند که دمای محیط گیاه کاهش پیدا کرده و در نتیجه آب کمتری در جریان تعریق از دست برود. این مسأله برای حفظ موجودی آب خاک و بهبود رشد گیاه اهمیت دارد. اما شما باید بدانید که کدام یک از گیاهان به آبپاشی بیشتری نیاز داشته و البته شرایط هر کدام به چه صورت است. به شما توصیه میکنیم که حتماً در زمان خرید گیاه از فروشنده در این زمینه سؤال بپرسید.
در نهایت یکی دیگر از نکات نگهداری از گیاهان آپارتمانی، مسأله تعویض به موقع گلدان است. با افزایش رشد گیاه و گسترش پیدا کردن ریشه گلدان، گلدان برای این گیاه کوچک شده و شما باید نسبت به تعویض آن اقدام کنید. البته باید به اندازه اندام هوایی گیاه توجه شود. در صورتی که تعویض به موقع انجام نشود و ریشه تمامی خاک گلدان را پر کند نه تنها برای جابجایی آن به مشکل برخورد خواهید کرد بلکه شاهد از بین رفتن شاخههای پایینی خواهید بود.
گیاهان آپارتمانی انواع مختلفی دارند که برای رشد صحیح و اصولی آنها لازم است نکاتی را مورد توجه قرار دهید. پرورش انواع گلها و گیاهان آپارتمانی موجب میشود که روحیه افراد شاداب شده و فضای خانه دارای هوایی پاک شود. در شرایط مختلف آپارتمانی میتوان گیاهی را که متناسب با وضعیت موجود است انتخاب کرده و از آن نگهداری کرد.
برای این که گیاهان شما دارای سرزندگی لازم باشند ضرروت دارد که از آنها به روش اصولی مراقبت شود تا گیاهان دارای نشاط لازم باشند. از موارد مهمی که موجب سررزندگی گیاهان آپارتمانی میشود عشق به آنهاست. لازم است در فصول مختلف به روش صحیح و اصولی به رشد گیاه توجه کرده و سلامت آنها را چک کنید.
منبع: Avalkhune
نور خورشید- آبیاری- خاک گلدان- استفاده از کود مناسب- شرایط دمایی
عدم دسترسی به آب کافی- کم شدن فضای گلدان برای رشد بهتر ریشهها- تنظیم نبودن نور مناسب برای رشد گیاه- کاهش شدید یا افزایش شدید دمای محیط- بیماریهای گیاهی- کمبود مواد مغذی در خاک
حسن یوسف- برگ انجیری- گیاه بامبو- گیاه پوتوس- بنجامین- کاج مطبق- آگلونما- سینگونیوم- کاکتوس
خیر ابتدا باید از نیاز نوری و دمایی گیاه مورد نظر آگاه شد و سپس بررسی کرد که با توجه به میزان نور ورودی به ساختمان و دمای محیط، آیا این گیاه برای آپارتمان مناسب است یا خی.
خیر چون نیاز غذایی گیاهان با هم متفاوت است و باید در این زمینه از متخصص کشاورزی سوال کنید.
انتخاب محیط مناسب، تنظیم دمای محیط، تنظیم مقدار آب و آبیاری صحیح، تامین مواد غذایی مورد نیاز، استفاده از سموم برای دفع آفات، آبپاشی گلدان و تعویض گلدان از مهمترین نکات هستند.
مقدار آبی که برای هر گیاه مورد استفاده قرار میگیرد متفاوت بوده و بر اساس میزان رشد، دمای محیط، میزان نور و فصل سال متغیر میباشد.
زمانی که گیاهان رشد میکنند و ریشه آنها گسترش پیدا میکند در نتیجه گلدان برای گل کوچک شده و باید برای تعویض گلدان اقدام نمود.
استفاده از گیاه ایده جذابی برای زیبایی بخشیدن به فضای داخلیه و البته نگهداریشم به مراتب سختتره. ممنون از این مقاله دلنشین
0 نفر پسندیده
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
شماره تماس شما در سایت نمایش داده نمی شود.