13.5 میلیارد تومان
نور
مشاهده ویلامجوز ساخت و ساز برای کسانی است که قصد دارند تا پس از خرید زمین، در آن آپارتمان یا ویلا بسازند. حتی ممکن است افراد قصد داشته باشند خانه کلنگی خود را بکوبند و به جایش یک خانه جدید و مدرن بسازند. در هر صورت این افراد نیز نیاز دارند تا مجوز ساخت و ساز ملک را از شهرداری دریافت کنند.
اگر شما هم میخواهید این کار را انجام دهید، قبل از هر چیز باید بدانید که هزینه ساخت و ساز ساختمان چقدر است تا تصمیم گیری بهتری در این زمینه داشته باشید. در نهایت اگر تصمیم گرفته اید که ساخت و ساز را انجام دهید بهتر است که همراه ما باشید و اطلاعاتی را که در این مقاله برای دریافت مجوز ساخت و ساز به شما ارائه می شود، بررسی کنید.
برای دریافت اطلاعات و مشاوره رایگان میتونید با شماره 09196815230 (آقای رازنهان) تماس بگیرید.
اگر قصد خرید زمین و ساخت ویلا یا آپارتمان را دارید، باید مجوز ساخت و ساز را دریافت کنید. اما مدارکی را نیز در مراحل مختلف ساخت و ساز باید به همراه داشته باشید که شامل موارد زیر هستند:
· برگ تعهد نظارت نقشه های اجرایی و برگ تعهد محاسب
· فرم تعهد مالک
· گواهی امضا شده در دفاتر اسناد رسمی
· مدارک پرداخت عوارض زیربنا و نوسازی در سال جاری
· اصل و کپی سند مالکیت
· جواب نامه اداره بیمه آب و برق و مخابرات
· مجوز تهیه نقشه با مهر و امضای طراح و تأیید واحد مهندسان ناظر و شهرسازی
· تکمیل شناسنامه ساختمان
· تهیه پیش نویس پروانه عقد امضای پروانه
احتمالاً می دانید که مجوز ساخت و ساز و توسط شهرداری هر شهر ارائه می شود. در شهرهای بزرگ مانند تهران، این کار در دفاتر خدمات الکترونیک شهر انجام میگیرد و کارهای اولیه را میتوان از این طریق تا مقدار زیادی جلو برد. مدارکی که باید همراهتان باشد، شامل اصل و کپی سند ملک، کارت شناسایی مالک، برگه تسویه حساب عوارض شهرداری و ... هستند. پس از این که در این سامانه ثبت نام کردید، مراحل زیر را باید طی کنید.
احتمال دارد یکی از کارشناسان شهرداری از ملک شما دیدن کند. بازدید از ملک و تعیین طرح تفصیلی در این مرحله انجام می گیرد. پس از اینکه پرونده دریافت مجوز ساخت و ساز را در شهرداری و یا دفتر پیشخوان دولت تشکیل دادید، کارشناسان شهرداری برای بازدید از ملک به محل مراجعه می کنند و مواردی مانند هویت ملک و متراژ بنای ساختمان و ... را نیز بررسی می کنند. همچنین برخی از شهرها دارای طرح تفصیلی هستند که در هر نقطه از آنها قوانین ساخت و ساز مشخص است. در این زمان کارشناسان نیز قوانین را بررسی میکند که کاربری ملکی در طرح جامع تفصیلی چگونه است.
بیشتر بخوانید: هزینه ساخت ویلا در 1403 چقدر است؟ | محاسبه آنلاین با هوش مصنوعی!
پس از اینکه از نظر طرح تفصیلی، هویت و متراژ زمین بررسی های لازم توسط کارشناس انجام شد، بخشی به نام « بروکف» در شهرداری وجود دارد که پرونده شما به آن مرحله ارجاع داده میشود. در این صورت میزان اصلاحی، میزان عقب نشینی ساختمان، ابعاد ملکی جدید و ... در این بخش بررسی میشود. ممکن است در این زمان از شما خواسته شود تا متراژ زمین و بنا را کمتر کنید و برای عریض تر شدن کوچه یا خیابان عقب نشینی کنید.
هنگامی که میزان عقب نشینی و متراژ نهایی زمین مشخص شد، تازه باید برای ساخت ویلا یا ساخت آپارتمان سراغ تهیه نقشه بروید. باید برای تهیه نقشه یک مهندس نقشه کشی معتبر و مهندسان معماری ماهر پیدا کنید. نقشه را می توان با مشورت خود و مهندسان فعال در این زمینه طراحی کنید. البته کار طراحی توسط مهندس انجام می گیرد.
پس از اینکه نقشه آماده شد ممکن است ایراداتی توسط ناظر شهرداری به نقشه وارد شود که بهتر است اصلاح آن هر چه سریع تر انجام گیرد. حتی احتمالاً دارد که نیاز باشد تا چندین بار این مرحله را تکرار کنید تا در نهایت نقشه بدون اشکال را برای ساخت آپارتمان یا ویلای جدید خود داشته باشید.
بیشتر بخوانید: بازسازی ویلای شمال بهتره یا بهسازی ویلا؟
یکی از گزینههایی که برای دریافت مجوز ساخت و ساز وجود دارد و باید برای آن هزینه پرداخت کنید، عوارض ساخت و ساز است. بدون شک اگر این عوارض پرداخت نشود صدور مجوز نیز با تاخیر همراه خواهد بود. از این رو سعی کنید عوارض را پرداخت کنید تا هر چه زودتر وارد مراحل بعد شوید.
پس از اینکه عوارض را برای ساخت ویلا پرداخت کردید، یک بار دیگر تمام محاسبات مهندسی روی نقشه شما انجام می شود و همین طور توصیه های مربوط به بهینه سازی مصرف انرژی و رعایت اصول ساختمان توسط مسئولان شهرداری به شما ارائه می شود. این تذکرها اگر در دستور کار قرار نگیرند، سازه در هر مرحلهای که باشد ممکن است حکم تخریب آن داده شود! پس آنها را جدی بگیرید.
اگر این مراحل را به خوبی طی کنید، میتوانید مجوز ساخت و ساز را از شهرداری تحویل بگیرید.
برای ساخت ویلا و آپارتمان نیاز به مجوز ساخت و ساز دارید که باید از شهرداری شهر آن را دریافت کنید. مراحل مختلفی را برای دریافت این مجوز طی می کنید. البته باید دقت داشته باشید که هزینه هایی را نیز ممکن است نیاز باشد تا پرداخت کنید. با این حال تا زمانی که این مجوز را دریافت نکرده اید، نمی توانید شروع به ساخت و ساز کنید. پس هر چه سریع تر مدارک لازم را آماده کرده و پروسه زمانبر دریافت مجوز ساخت و ساز را طی کنید.
البته باید این را هم در نظر داشته باشید که بر اساس قوانین مصوب شهرسازی، اعتبار مجوز ساخت و ساز فقط دو سال است. پس از این مدت مجوز باطل می شود. از این رو باید در این زمان کار ساخت ویلا یا آپارتمان انجام گیرد و به مراحل پایانی برسد. البته ممکن است با توجه به متراژ سازه، این زمان کمی طولانی تر تعیین شود.
منبع: اول خونه
خیر. ابتدا باید مجوز دریافت شود، سپس شروع به ساخت کرد. ممکن است برای هر زمینی مجوز ساخت و ساز صادر نشود.
برای دریافت مجوز باید عوارض شهرداری پرداخت شود و هزینههای جانبی برای این مجوز وجود دارد.
بله. هر گونه تغییر در سازه مانند افزایش ظرفیت، بازسازی و ... همگی نیاز به مجوز ساخت دارند.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
شماره تماس شما در سایت نمایش داده نمی شود.