کفپوش اپوکسی صنعتی چیست؟
مجله اول خونه
زمان مطالعه: 5 دقیقه

کفپوش اپوکسی صنعتی چیست؟

کفپوش اپوکسی صنعتی در اصل کفپوشی با مقاومت بالا در برابر سایش و فشار است که روی بتن، سرامیک، سنگ و سایر سطوح قابلیت اجرا دارد. کفپوش اپوکسی صنعتی بیشتر در کارخانه های خودروسازی، صنایع هوایی، پاساژها، مراکز تجاری پر تردد و پارکینگ ها استفاده می شود.

ویرا اپوکسی تولید کننده انواع کفپوش های صنعتی در ایران

تولید کفپوش در ایران، صنعتی است که پیشرفت های چشمگیری در آن صورت گرفته. کفپوش اپوکسی صنعتی، جزو آن دست از کفپوش هاست که توسط کارخانه های ایرانی تولید می شود. گرچه نمونه خارجی آن هم وجود دارد اما به جرات می توان گفت که کفپوش اپوکسی صنعتی ویرا از جهت کیفیت و مرغوبیت با نمونه های خارجی برابری می کند.

ویرا اپوکسی با سال ها تلاش و تجربه در زمینه تولید و اجرای انواع کفپوش های اپوکسی، می تواند مجری طرح های کوچک و بزرگ کفپوش در سراسر کشور باشد. به کار گیری مواد اولیه با کیفیت، استفاده از پیشرفته ترین ابزارها، بهره گیری از دانش روز دنیا و ترکیب آن با نوآوری های علمی و صنعتی، عواملی هستند که کیفیت نهایی اپوکسی عرضه شده توسط ویرا اپوکسی را تضمین می کند.

ویژگی‌های کفپوش اپوکسی صنعتی ویرا

کفپوش اپوکسی صنعتی ویژگی های خاصی دارد که آن را برای استفاده در محیط های صنعتی مناسب می کند. این ویژگی ها بعضا با ویژگی های سایر کفپوش اپوکسی یکسان هستند اما تفاوت هایی هم وجود دارد.

از مهم‌ترین ویژگی‌های کفپوش‌های اپوکسی صنعتی می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

1- مقاومت در برابر فشار و سایش: کفپوش های صنعتی باید تحمل وزن بالایی داشته باشند. ترافیک سنگین و همیشگی روی این کفپوش ها این الزام را به همراه می آورد تا در برابر ورود فشار طولانی مدت دچار فرسایش یا تغییر شکل نشوند.

2- آنتی باکتریال بودن: کفپوش اپوکسی صنعتی دارای خاصیت آنتی باکتریال بوده و نظافت آن بسیار آسان است.

3- جذب صدا و به حداقل رساندن نویز: محیط های صنعتی در معرض صداهای زیادی قرار میگیرند. کفپوش های اپوکسی با جذب حداکثری این صداها می توانند کمک شایانی به کاهش نویزهای آزار دهنده محیط داشته باشند.

4- خاصیت آنتی استاتیک: این خاصیت بیشتر مختص کارخانه های خودرو سازی و بخش تست کارخانه ها است.

مقاومت در برابر انواع حلال‌ها: کفپوش اپوکسی صنعتی در برابر حلال ها و مواد شیمیایی سنگین مقاوم است.

تفاوت میان اپوکسی صنعتی و اپوکسی معمولی

اپوکسی صنعتی و اپوکسی معمولی گرچه در مواد اصلی تشکیل دهنده تشابهات بسیاری دارند اما کاهش یا افزایش برخی از مواد اولیه سازنده اپوکسی های معمولی و همچنین افزودن مواد جدید و اعمال تغییراتی در فرایند تولید، منجر به پدید آمدن تفاوت های چشمگیری بین اپوکسی های معمولی و صنعتی شده است.

برای نمونه اپوکسی های معمولی سطوح بسیار لغزنده ای دارند. خصوصا در صورت خیس شدن، همان اندک اصطکاک سطحی خود را نیز از دست می دهند. در صورتی که اپوکسی های صنعتی به هیچ عنوان نباید لغزنده باشند. در حقیقت با افزودن ترکیباتی به اپوکسی معمولی می توان خاصیت لغزندگی آن را از بین برد.

انتخاب اول برای کف زمین کارخانه‌ها و آزمایشگاه های صنعتی

کفپوش هایی که در محیط های صنعتی مانند کارخانه ها یا آزمایشگاه ها به کار می روند، در معرضیت دائم با مواد شیمیایی و حلال های قوی قرار دارند. در صورتی که کفپوش های به کار رفته در این محیط ها مقاومت کافی را نداشته باشند، این حلال ها می توانند کفپوش ها را تضعیف نموده و بافت آن ها را به مرور دچار فرسایش کنند.

از طرفی پروسه های حساس آزمایشگاهی و تولیدی، نیاز به محیطی ایزوله و عاری از هر گونه آلودگی دارند. بنابراین وجود کفپوش های بهداشتی و تمیز در این مکان ها اهمیت بالایی دارد.

کفپوش های بتنی، سرامیکی، سنگی و کفپوش هایی از این دست، آلودگی را به بافت یا درزهای میانی جذب می‌کنند. به این ترتیب آلودگی ها در کفپوش تثبیت شده و امکان زدودن کامل آن ها از بین می رود. گرچه ممکن است در ظاهر چیزی مشخص نباشد اما به هر حال آلودگی ها می توانند به راحتی از کفپوش ها به سایر نقاط انتقال یابند.

اما کفپوش اپوکسی صنعتی با دارا بودن سطحی یکنواخت و یکپارچه، اولا نظافت بسیار آسانی دارند، ثانیا به هیچ عنوان مواد را به خود جذب نمی‌کنند. این ویژگی سبب می‌شود که استفاده از کفپوش اپوکسی صنعتی بهترین انتخاب برای محیط هایی همچون کارخانه ها و آزمایشگاه ها به شمار رود.

نگهداری آسان و امکان ترمیم اپوکسی صنعتی در دراز مدت

نگهداری درست کفپوش سبب می شود تا عمر مفید آن افزایش پیدا کرده و دوام آن بیشتر شود. کفپوش اپوکسی صنعتی نگهداری آسانی دارد. این کف‍‍‍‍‍‍پوش ها در برابر عوامل فرساینده گوناگونی قرار میگیرند. برای مثال کفپوش های یک کارخانه ماشین سازی را تصور کنید که برای تست اتومبیل ها را با سرعت روی آن جا به جا می کنند. بنابراین در بخش مونتاژ و تست اتومبیل ها، کفپوش برای اینکه کارایی لازم را داشته باشد، باید دارای خواص آنتی استاتیک و مقاوم در برابر فشار باشد.

در صورتی که کفپوش صنعتی دچار آسیب شود، می توان با ترمیم آن را به حالت اولیه بازگرداند. ترمیم کفپوش های آسیب دیده به مراتب مقرون به صرفه تر از تعویض و اجرای مجدد آن هاست. البته این در صورتی است که آسیب وارده به کفپوش در حدی باشد که بتوان با ترمیم آن را حل کرد. این موضوع نیز تا حد زیادی به نوع کفپوش بستگی دارد.

هر چه کفپوش مقاومت و کیفیت بالاتری داشته باشد، کم تر در معرض خرابی قرار گرفته و در نتیجه ترمیم آن هم آسان تر است. با توجه به این موضوع، کفپوش اپوکسی صنعتی یکی از مواردی است که کم ترین میزان خرابی را در میان سایر انواع کفپوش تجربه می کند و در نتیجه ترمیم آسانی هم دارد

برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ویرا اپوکسی در تماس باشید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و اول خونه در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

به اشتراک بگذارید:
نظر بنویسید
شماره تماس شما نمایش داده نخواهد شد.
نظرات
0 از ۵
Related Posts
News insight
زمین در مناطق کوهستانی یا ساحلی شمال؟ کدام بهتر است؟ 08 اردیبهشت 1404
زمین در مناطق کوهستانی یا ساحلی شمال؟ کدام بهتر است؟

انتخاب محل مناسب برای ساخت ویلا یا سرمایه‌گذاری در زمین، تصمیمی است که به عوامل گوناگونی از جمله موق...

چگونه آگهی‌های فیک املاک شمال را در سایت‌های ثبت آگهی شناسایی کنیم؟ 01 اردیبهشت 1404
چگونه آگهی‌های فیک املاک شمال را در سایت‌های ثبت آگهی شناسایی کنیم؟

خرید ملک در شمال، به خصوص در شهرهای ساحلی، یکی از رویاهای بسیاری از افراد است. با این حال، با گسترش...

مشاوره حقوقی در پلتفرم‌های املاک آنلاین 09 دی 1403
مشاوره حقوقی در پلتفرم‌های املاک آنلاین

تصور کنید در آستانه یکی از مهمترین معاملات زندگی خود هستید. خرید یا فروش ملکی که حاصل سال‌ها تلاش و...